Er alsidighed den afgørende dygtighed i 2021?

Ingen ville have gættet, hvad 2020 ville bringe.

Det forløbne år har medført store ændringer såvel som omvæltning til folks liv med tabte opgaver, lukkede institutioner, ferier annulleret samt eksamener online. Enhver form for sans for vores typiske rutine blev tilsidesat af sværhedsgraden af Covid-19.

Hvis vi måske fjerner en ting fra 2020, ville det være, at livet er uforudsigeligt, såvel som ændring er konstant. Desværre ser det ud til, at kampen om normalitet stadig raser på, da fremtiden stadig er usikker. Derfor er angstniveauer steget på grund af kampen for at styre situationen. Så er alsidighed den afgørende færdighed, vi kræver for at etablere, så vi kan klare det gennem disse ændringer, der stadig kommer vores vej?

Bogens holdbarhed og selvreguleringsinstruktør workshop

Hvorfor kæmper vi med forandring

Det er usædvanligt, at folk ikke kan lide ændring, når vi ændrer vores sind hele tiden; Uanset om det er madlavning i huset i stedet for at bestille levering, eller sætte et andet par sko på, før du går ud. Men hvis ændring er så konstant, hvorfor kæmper folk så meget med det?

Forskning viser, at grunden kan være evolutionær. ACF Fiorentina Trøje Mennesker er fastgjort til at blive med deres rutiner, da det er mere sikkert, at metoden såvel som ikke udgør nogen form for fare for vores overlevelse eller udsat os for potentiel fare. Vi kan godt lide konsistens; Det er derfor, vi er afhængige af vores rutiner så meget.

Med hensyn til biologi skal du gøre nøjagtigt den samme adfærd igen såvel som igen ikke har brug for så meget energi. I det væsentlige, hvad det gør, er, at det rutinerer den adfærd, vi gør, så det tager mindre energi i den troende del af vores hjerne kaldet ‘Neocortex’. Bare sæt, at bo hos det, vi forstår, er meget lettere for vores hjerne at behandle. Så når vi er nødt til at ændre vores daglige vaner, kan dette lægge en belastning på vores hjernes behandlingskraft og udløse os til at føle os stressede.

Andre aspekter såsom tidligere dårlige oplevelser, dårlig planlægning såvel som ingen styring over ændringen kan ligeledes resultere i, at folk har svært ved det.

Resilience vs tilpasningsevne

Resilience såvel som alsidighed bliver ofte forvirret med hinanden. Selvom de er lignende såvel som sammenflettet, er de to separate færdigheder, som en person skal udvikle.

Modstandsdygtighed kan defineres som evnen til hurtigt at komme sig fra tilbageslag eller vanskeligheder. Mens alsidigheden er, når folk tager de hårde situationer, opdager de sig selv og justerer det for at give et positivt resultat.

At være meget mere tilpasningsdygtig indikerer, at du vil:

Være en meget bedre leder

Omfavne nye vanskeligheder

Være tilgængelig til ændring

Lær fleksibilitet

Fremme alsidighed til at tackle ændringer

Vi oplever regelmæssigt skift i livet. I uddannelse inkluderer skift, der går fra hovedinstitution til gymnasiet, samt fra sekundær institution til universitet. Skift kan ligeledes omfatte at flytte ind i et nyt hus eller komme ind i et nyt forhold.

Men for de mennesker, der ikke rigtig håndterer ændring godt, hvordan etablerer du virkelig tilpasningsevne?

Gå ud af din komfortzone

En typisk misforståelse, som folk har om ændring, er, at det skal være pludselig. Nå, dette år er blevet pludselig tilstrækkelig som det er. Sandheden er afgørende, at ændring normalt ikke forekommer hurtigt; Det forekommer langsomt over en periode. Være modstandsdygtig. Bliv med noget nyt. Selvom det vil være vanskeligt en første, overtid, vil du endt med at være meget mere tilpasningsdygtig som et resultat

Har et åbent sind

Hvis du har et lukket tankesæt, vil du kæmpe for at prøve nye ting. Selvom du naturligvis ønsker at modstå enhver form for troet på at ændre fra dine nuværende vaner, især i betragtning af at du har oplevet tilstrækkelig ændring i år, skal du tro meget mere positivt. I slutningen af dagen er vores tankegang vores største våben til at komme med modgang.

Du er måske en af de mange mennesker, der oplevede Watford FC Trøje et tilbageslag i år. Det giver mening at være oprørt over det i starten, men til sidst hjælper det med at tro på oplevelsen som en chance for meget bedre ting samt begynde at tage positive handlinger for at komme til det sted, du vil være. Dette kræver ikke engang at være kun for Cerezo Osaka Trøje store ændringer, såsom at miste din opgave – det kan være et så lidt tilbageslag, som nogen udsætter den zoom indhentning, du kiggede frem til.

Reflekter over tidligere oplevelser

Tag en overlevelsesmælk og vis nøjagtigt, hvordan du har slippe af med tidligere oplevelser af ændring i dit liv. Du er nødt til at give dig selv meget mere kredit score såvel som at pleje dig selv. Du kan administrere ændring meget bedre, end du tror. Spørg dig selv bekymringer over tidligere tider, du har oplevet forandring, hvad der gik godt som hvad der ikke gjorde, såvel som derefter at vise, hvad der skete fremad.Når du begynder at fokusere på, hvad du var i stand til at kontrollere, snarere end hvad du ikke kan kontrollere, vil du opdage, at du er i stand til at klare meget mere, end du tror.

Være tilgængelig for at opdage fra andre

Anerkender, at det er fint at spørge andre mennesker, der bekymrer sig om nøjagtigt, hvordan de takler forandring. Hvis du forstår nogen, der udviser nogle afgørende alsidighedstræk, skal du bede dem om enhver form for støtte eller ideer, de måtte have. Hvis du opdager det svært at anmode om hjælp, skal du erkende, at det er virkelig fint at gøre det: det er ikke en indikation af svaghed såvel som kun vil hjælpe dig i det lange løb.

Så hvorfor ikke prøve så godt som indikation af et på internetkursen, eller nyd en masterclass med en virkelig succesrig person til at få deres synspunkt på livet såvel som enhver form for ideer, de måtte have om at lykkes eller håndtere ændringer?

Endelig tanke

2020 har absolut været fuld af ændring, der har kastet masser af os ud af vores komfortzone. Ændring er dog ikke noget nyt såvel som forekommer hele tiden i det daglige liv. Derfor er det vigtigt at opdage metoder til meget bedre at tackle ændringer.

Den fineste metode til at tackle ændring er at være tilpasningsdygtig. Ved at træde ud af din komfortzone, opdage fra andre, ændre din tankegang såvel som reflektere over tidligere oplevelser, vil du høste fordelene ved alsidighed på kort tid.

For meget flere ideer til nøjagtigt, hvordan man kommer med 2020, skal du inspicere vores blog om håndtering af lockdown om vinteren samt hvorfor det er så vigtigt at have en følelse af funktion.

Leave a Reply