Fans kan nu beskytte deres sæder såvel som at tage et online ‘look rundt’ i det nye Spurs Stadium

Det er det øjeblik, Tottenham Hotspurs fans har ventet på, da klubben annoncerer sæsonbilletoplysninger såvel som fornyelse af fornyelsesprocesser. til kampagnen 2018/2019; Landmærket allerførste sæson i deres splinternye hjem.

Spurs har ligeledes denne uge udsat en række eksklusive, aldrig før set visuals, af, hvordan indersiden af det nye stadion vil se ud:

At tage fans bag kulisserne for et omfattende kig på, hvad der vil blive tilbudt på det nye sted-fra en atmosfærisk skål til over 60 mad samt drikke forretninger, inklusive 65 meter mållinjebjælken-den længste bar i Storbritannien

Introduktion af et helt interaktivt stadionkort, der tilbydes til sæsonbilletindehavere for at prøve udsigten fra hvert sæde inde i skålen

Bekræftelse af, at fornyelsespakker er blevet offentliggjort til alle eksisterende sæsonbilletindehavere i dag

Fornyelsespakkerne giver detaljerede detaljer om, hvad fans kan se frem til på New Spurs Stadium for at hjælpe fans med at vælge deres foretrukne sædeplads såvel som kan ses i PDF -stil her. Info vil ligeledes blive tilbudt på det nye stadionafsnit på klubbens websted senere.

Klik lige her SL Benfica Trøje for at tage et virtuelt look rundt på det nye stadion såvel som udsigterne fra alle de områder, der bruger Spurs Interactive Stadium Map … takket være 3D Digital Venue.

Høflighed: 3D Digital Venue

Nøglehøjdepunkter

• Sæsonbilletter er blevet fordoblet fra White Hart Lane til 42.000
• Senior såvel som juniorindrømmelser på udvalgte sæder tilbydes i alle tribuner
• En ny ung voksen koncessionsklassificering er blevet introduceret for 18 til 21 -årige
• Der er produceret et udpeget husholdningsområde i det nordvestlige hjørne, hvilket giver en skræddersyet oplevelse for fans, der går til med børn
• Ny billetandel såvel som billetudvekslingssystemer introduceres – til brug, når sæsonbilletindehavere ikke er i stand til at gå til kampe
• Dedikerede sektioner i Sydstativet såvel som ude er fremtidssikret for risikofri stående
• Klubens ekstremt tilgængelige stadion har siddepladser til handicappede fans,
• En siddeskål udviklede sig til at placere fans bedre til banen end på nogen form for anden størrelse stadion i Storbritannien, med afstande fra forreste række til berøringslinjen, der spænder fra kun 4,9 meter til 7,9 meter.
• Over 60 fødevarer samt drikkeforretninger, tre funktionsstænger sammen med markedspladsen, huset til vores 65 meter mållinjebjælke, den længste bar i Storbritannien, der giver en enestående mulighed for velsmagende madmuligheder, er tilgængelige
• Lyse såvel som åbne concourses, der giver fortalere fleksibiliteten til flytning omkring stadionet, indlejret med aggregat fra White Hart Lane
• Et godt forbundet, kontantløst stadion

Det nye stadion fungerer lyse, åbne concourses

Det nye verdensberømte House of the Spurs

Spurs nye hus vil være et stadion for alle, der giver hver enkelt såvel som enhver fan en enestående matchday -oplevelse.

Dette vil være Londons største fodboldklubstadion med en kapacitet på meget mere end 62.000, såvel som du vil blive imponeret på lige nøjagtigt hvor intim såvel som tæt på handlingen, du vil føle med en siddeskål, der er udviklet til at placere fans bedre til banen end på nogen form for anden størrelse stadion i Storbritannien.

Afstande fra forreste række til berøringsselskabet fra kun 4,9 meter til 7,9 meter. Stribunets Palmeiras Trøje vinkel er indstillet til så meget som 35 grader såvel som dette, integreret med nærheden, vil hjælpe link dig til stykket.

Der er fire enorme HD-skærme, den største i Storbritannien, samt et avanceret støjsystem. Dette vil garantere, at vi kan give pre-match, halvtid såvel som underholdning efter kamp, højdepunkter såvel som udskiftninger til størst muligt standard.

Den komfortable moderne siddepladser vil tilbyde generøs ben-værelse såvel som uafbrudt udsigt over banen. Derudover overstiger det nye stadion fuldstændigt med den tilgængelige Stadia Guide samt overstiger kravene i adskillige områder. Det giver ligeledes den bredeste fordeling af tilgængelige områder, der er mulige, på tværs af alle tribuner, herunder South Stand South Stand, såvel som vores alsidige stil gør det muligt for husholdningsgrupper at sidde sammen.

I skålen vil fans såvel som besøgende glæde glæde sig over mobilforbindelse med høj densitet såvel som helt gratis Wi-Fi.

Stadiumskålens stil optimerer det skabte miljø, hvilket sikrer, at klubben bevarer sin skik med at have et af de mest atmosfæriske huse i britisk sport.

Klubens 17.500-sæde, enlige, South Stand, den største i Storbritannien, er meget mere end 34 meter i højden såvel som vil tilbyde en ‘væg af lyd’. Et område foran på dette stand, ud over at gå til tilhængere ‘Afsnit, har været fremtidssikret for risikofri, der står i tilfælde af, at reglerne ændrer sig.

Føl dig hjemme

Uanset en fans mulighed for siddeplacering, vil de glæde sig over en enestående fælles for matchday -oplevelse.

De generøse såvel som åbne concourses bades i naturligt lys fra omfattende glaserede områder med moderne polerede betongulve, der er gjort til at bruge aggregat fra White Hart Lane. Uovertrufne krav til finish ved anvendelse af materialer såsom renset stål, kobber, europæisk eg såvel som kvarts kan ses på det nye stadion.

Tilhængere vil have fleksibiliteten til flytning omkring concourse fra Stand To Stand, så de kan tjekke ud og tilfredsstille medfans, der findes i andre tribuner. Et husholdningsområde Concourse vil tilbyde en skræddersyet oplevelse for fans, der går til med børn, der ligger i det nordvestlige hjørne.

Omkring concourserne er områder til pop-up-oplevelser, herunder kampagner såvel som konkurrencer, legendeoptræden såvel som anden valgt underholdning. Der er ligeledes høje kvalitet af vaskeri af høj kvalitet såvel som masser af dem for alle, inklusive 30 tilgængelige toiletter, 1.000 Urimat Compact plus vandløse urinaler (som ligeledes er installeret i Silverstone, FC St Gallen, FC Basle, Servette FC, RCD Espanyol, FSV Mainz såvel som Neuchatel Xamax) såvel som tre ændringsfaciliteter.

For fans med sensoriske behov er en fuldt udstyret sensorisk suite blevet indarbejdet for at tilbyde en atmosfære, der letter en gradueret vej til at se en online-kamp. For fortalere med gevinstadgang til krav vil der blive udpeget til rådighed til tilgængelige indgange med store rejsende lift til alle niveauer.

Londons dynamiske madscene ved hver kamp

Ved at prale af 60 fødevarer såvel som drikkeforretninger-sammen med markedet, klubbens butik i gademad-stil i South Stand-der serverer en bred vifte af velsmagende mad. Spurs tager motivation fra Londons Dynamic Street Food Market -scene såvel som vil producere en række forskellige menuer sammen med konventionelle fanfavoritter. Valgte signaturretter fra markedets placering vil blive tilbudt fra forretninger på alle tribuner.

Markedets sted: En gademad-stil butik i South Stand

Funktionsbarer i øst såvel som West Stands producerer en destination for fans at tilfredsstille før såvel som efter kampen. De vil blive omgivet af kampdagens brummer i en ‘high street pub -stil’ oplevelse samt være i stand til at glæde sig over en fantastisk række øl, vin, cider såvel som læskedrikke. Funktionsbjælker inkluderer:

– Dispensary (West Stand, niveau 5) – får sit UNAM Pumas Trøje navn såvel som stilpåvirkning fra den gamle dispensary på Tottenham High Road. Den reddede frontage af denne bygning vil være en funktion af Tottenham -oplevelsen.

– Hylden (East Stand, Niveau 1) – Murstenene er blevet reddet fra den østlige stand af White Hart Lane, mens metalarbejdet på baren er påvirket af Archibald Leitch -stilen til den gamle hylde.

– The White Hart (East Stand, niveau 5) – hylder Spurs tidligere hjem, med jorden tidligere havde af Charringtons bryggeri.

Hyldebjælken
Den hvide hart

På bagsiden af markedets placering i South Stand ligger 65 meter mållinjelinje, der kører hele længden af mållinjen. Denne bar, der serverer en bred vifte af øl, vin, cider såvel som læskedrikke, sammen med fødevareprodukter fra fanfavoritter, er denne bar den længste i Storbritannien. Håndværksøl vil blive brygget på stedet i klubbens ekstremt eget mikrobryggeri såvel som serveret fra vores forskellige såvel som atmosfæriske taprum.

Den 65 meter mållinjelinje kører hele længden af mållinjen

Efter kampen bliver markedets placering den ideelle destination, der skal tilfredsstille sig med gode venner såvel som husholdningen til en drink efter kamp eller snack, med gadestil mad samt en stor række drikkevalg, den sidste fløjte. En hengiven scene vil ligeledes spille til et program med underholdning efter kamp, herunder online musik, legender Q & A’er samt DJ-sæt. Andre engelske Premier League (EPL) -kampe, der udsendes, vises ligeledes på skærme efter kampen.

Kørseludvikling – tilsluttet, kontantløs

Stadionet er udviklet med innovation, der er indarbejdet i bygningens materiale for at forbedre fanoplevelsen, med helt gratis Wi-Fi på alle områder såvel som mobildækning med høj densitet.

En ny helt gratis mobilapp vil blive tilbudt for at hjælpe fans med at få mest gennem mobil billettering på deres kloge telefoner.

I det nye, godt forbundne kontantløse stadion skal alle betalinger foretages ved hjælp af enten et kontaktløst kort eller via mobiltelefoner for at hjælpe med at fremskynde service.

For endnu mere info om ECOPRod’s installation af ca. 1.000 Urimat Compact Plus Waterless Urinals i det nye stadion, klik lige her eller på bannerannoncen nedenfor.

Kilde: Tottenhamhotspur.com

#Sportsvenuebusiness – Holder dig ved det!

Del denne artikel

You Might Also Like

Leave a Reply