Definition af øjeblikke, der påvirker atleternes tillid

Hvordan genopbyggede Andrew MacDonald sin selvtillid?

Hver atlet, i enhver sport og på alle niveauer, oplever en selvtillidskorsroads.

Uanset om det bliver bænket, skåret fra et hold, gennem en nedgang eller lider af et ødelæggende tab, kan alle disse definerende øjeblikke nedbryde en atlets tillid.

Hvis du befinder dig i denne position i øjeblikket, skal du være velkommen til klubben. Klubben er fyldt med atleter, der står over for noget kryds.

Du kan beslutte at fortsætte ned ad stien med lav selvtillid, dårlig præstation og føle Atletico Madrid Trøje dig elendig … eller du kan beslutte at tage en anden vej.

Gør ingen fejl ved det – den forskellige vej er ikke en let ned ad bakke til den øverste, evige tillid.

At træffe valget om at forbedre din sportstillid kræver indsats og årvågenhed.

Hvis du virkelig tænker over det, vælger du ikke i sidste ende at tage en anden vej så meget, som du forpligter dig til en meget mere glædelig destination.

Problemet med masser af atleter er, at de oplever et stød i vejen, men de vælter i så meget selvbesejrende negativ følelse, at de mister den følelsesmæssige energi og motivation til at foretage en positiv ændring.

Lav tillid forbliver lav og forårsager yderligere dårligt spil, hvis du aldrig gør noget ved det.

Derfor er den mentale spilfærdighed for tillid så afgørende for alle atleter.

Faktisk er tillid den primære årsag til, at atleter søger hjælp fra sportspsykologer og mentale spiltræner.

Som det tidligere blev angivet, oplever alle atleter “Tillid CrossRoad” øjeblikke …

Tag for eksempel Philadelphia Flyer-veteranforsvarsmanden Andrew MacDonald, der underskrev en seks-årig $ 30 millioner kontrakt inden sæsonen 2013.

Macdonald spillede så dårligt i starten af ​​2015 -sæsonen, at han ikke kun mistede istiden, han blev nedlagt til Ahl Lehigh Valley Phantoms i 43 kampe.

På trods af ydmygelsen af ​​at gå tilbage til mindreårige forblev Macdonald, der blev fundet ud af at tjene sit job tilbage. Macdonald fokuserede på at opbygge sin selvtillid og blev belønnet, da Flyers kaldte ham tilbage for at hjælpe holdet på deres sene hast til slutspillet.

Macdonald: ”Jeg tror, ​​jeg bare havde lidt mere selvtillid med pucken. Dernede [med AHL Tysklands fodboldlandshold Trøje Phantoms] tror jeg, at jeg bare var i stand til at nulstille tingene og komme tilbage til den måde, jeg er i stand til at spille. ”

Macdonald giver os en stor visdomsperle, når den vedrører selvtillid.

Macdonald var i stand til at skelne mellem et stint, hvor hans spil ikke var op til hans standarder, og hvad hans sande evner er som en hockeyspiller.

Denne differentiering hjalp MacDonald med at sætte tingene i perspektiv og arbejde for at genvinde hans selvtillid.

Macdonald: ”Det er bare en situation, hvor jeg var nødt til at lægge det hele bag mig. Jeg ved, hvad jeg er i stand til, hvilket niveau af spil jeg er i stand til. Det var klart, mit første år, det var ikke mig og mit spil. ”

MacDonald lærte noget nyttigt om selvtillid … Hvis du arbejder for selvtillid, vil selvtillid fungere for dig.

Prøv denne idé for at slippe af med din selvtillidskrise:

Når du spiller under din normale spillestandard, skal du tage tid til at finde ud af den faktiske skyldige.

Spørg dig selv: “Mister jeg min evne, eller mistede jeg min selvtillid?” Eller, “Skal jeg forbedre mit engagement i træning?”

Hvis dit under-par-spil skyldes lavere tillid, vil forbedring af din selvtillid få dig tilbage på sporet og spille til dit potentiale.

For at forbedre din selvtillid, tjek eller mentale spilcoachingprogrammer for alvorlige atleter i alderen 12 år og ældre.

Lær meget mere om vores mentale spilcoachingprogrammer

Lær 14 dage med beviste selvværdsteknikker!

Hvis du er en atlet, der kæmper med selvtvivl, mister selvtillid eller ikke kan tage “øve tillid” til konkurrence, er den selvsikre atlet for dig!

Det selvsikre atlet-cd- og arbejdsbogprogram er 14 dage med velprøvede tillidsforstærkende teknikker, der garanteres at opbygge selvværd drastisk og forbedre sportspræstation.

Lær meget mere om en af Celta de Vigo Trøje ​​vores en masse populære CD -programmer i den selvsikre atlet -serie …

Den selvsikre atlet: En 14-dages plan for den største selvtillid

Hvad siger kunder?
”Jeg glædede mig over ‘den selvsikre atlet’ meget. Jeg kunne især godt lide formatet, letheden af ​​programmet og de 2 cd’er, der ledsagede arbejdsbogen-10-20 minutter om dagen var grundlæggende at overholde og satte min travle tidsplan. Jeg elsker den del om selvtillid med nåde, og hvad jeg vil fremstille og føle det øjeblik, jeg træder fod ind i Los Angeles for statsborgere. Jeg elsker bekræftelserne, afslapningsteknikkerne og bare hele programmets perspektiv. ”
~ Sarah, US National Aerobic Gymnastics Team

”Som et resultat af at læse og implementere” den selvsikre atlet ”, nyder jeg igen golf og lader dårlige skud rulle af mine skuldre og værdsætte mine gode skud uden at knytte forventningerne. Tak Dr. Cohn! ”
~ Stu Blasius, P.G.A. Golf Professional

Tilføj meget mere værdi til dine mentale træningsprogrammer!

Denne arbejdsbogserienull

You Might Also Like

Leave a Reply