Oakmont og Merion valgt til flere fremtidige USGA-mesterskaber

The United States Golf Association’s U.S.-amatør denne uge Club Tijuana Trøje på Oakmont Country Club er bare begyndelsen for Major USGA-begivenheder, der går mod staten Pennsylvania i de næste to årtier.

USGA har tildelt fem meget mere amerikanske åbne mesterskaber og fire U.S. Women’s Open Championships til to af landets mange store golfbaner, Oakmont Country Club og Merion Golf Club, i Commonwealth, hvilket bringer det samlede antal USGA National Events til Pennsylvania Mellem nu og 2050 til 18 samlede mesterskaber.

Oakmont er vært for 2025 U.S. Open, 2028 U.S. Women’s Open, 2033 Walker Cup, 2034 U.S. Open, 2038 U.S. Women’s Open, 2042 U.S. Open og 2049 U.S. Open. Merion er vært for 2022 Curtis Cup, 2026 U.S. Amatør, 2030 U.S. Open, 2034 U.S. Women’s Open, 2046 U.S. Women’s Open og 2050 U.S. Women’s Open.

Meddelelsen blev afgivet onsdag i Oakmont, støttet af repræsentanter fra begge klubber, samt flere lovgivere, herunder Pennsylvania Senat Pro Tempore Jake Corman, Pennsylvania Senatets demokratiske leder Jay Costa og Pennsylvania State repræsentant Carrie Lewis Delrosso. Denne uges amerikanske amatør er det 88. USGA -mesterskab, der blev udført i Pennsylvania, det meste af enhver stat.

”Oakmont og Merion er berømte i enhver forstand af ordet – de er i sjældent selskab inden for golf og fortsætter med at teste det bedste i spillet,” sagde John Bodenhamer, USGA Senior Managing Director, Championships. ”Vi laver historie og starter en ny æra til vores nationale mesterskaber i Pennsylvania, og vi kunne ikke være meget mere ekstatiske for det, der ligger foran os.”

Oakmont Country Club bliver det andet U.S. Open Anchor -sted, der er navngivet af USGA i et forsøg på at vende tilbage til spillesteder med Deep USGA Championship History hvert femte til seks år. Pinehurst Resort & Country Club blev udpeget til et ankersted sidste år. Inkluderet denne uges amerikanske amatør, Oakmont har været vært for 17 USGA -mesterskaber.

”Vores medlemmer og alle Pittsburgh er så ekstatiske at være vært for USGA og de bedste spillere i spillet i Oakmont, som vi mener er en af de mest krævende test af golf overalt i verden,” sagde Ed Stack, præsident for Oakmont Country Forening. ”Det er det bedste sted at identificere de bedste golfspillere over hele kloden, i samspil med USGA’s Mission for Championship Golf. De nye mestre, der vil blive kronet i løbet af de næste 30 år, tilslutter sig en fremtrædende liste over tidligere mestre og ætser deres navne i golfhistorien. Vi er glade og ydmyge over at vise Oakmont Country Club, Pittsburgh og Commonwealth of Pennsylvania med et antal USGA -mesterskaber gennem 2049. ”

Merion Golf Club i Philadelphia var sidst vært for U.S. Open i 2013.
Merion Golf Club i Ardmore har været vært for 18 USGA -mesterskaber, det meste af ethvert sted.

”Fra sin dannelse har ønsket om at være vært for betydelige mesterskaber i Merions kerne. Det er ikke underligt, at Merion har været vært for meget flere USGA -mesterskaber end nogen anden klub i Amerika, ”sagde Buddy Marucci, mesterskabsformand for Merion Golf Club. ”Vores venskab med USGA stammer fra det første årti og har produceret nogle af de mest ekstraordinære øjeblikke Spaniens fodboldlandshold Trøje i golfhistorien. Vi er glade for at fejre disse øjeblikke ved at annoncere fire meget mere åbne mesterskaber, og Cruz Azul Trøje vi ser frem til at bringe de bedste spillere i verden til at konkurrere om Hugh Wilsons tidløse mesterværk. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply