2022 U.S. Bowling Congress Championships på vej til Las Vegas

De Forenede Staters Bowling Congress Open Championships tager til Las Vegas i 2022 med South Point Bowling Plaza, der tjener som holdplacering for en to-årig stint, der starter i 2021.

Arrangementet er verdens største deltagende begivenhed med over 50.000 bowlers, der kæmper over en fire-måneders periode. Begivenheden blev arrangeret for at blive afholdt i en ny facilitet i Houston, men da Service-afbrydelser udløst af Covid-19, har Harris County-Houston Sports Authority såvel som Yokohama F. Marinos Trøje USBC enige om, at det ikke var praktisk SS Lazio Trøje for Houston at afholde begivenheden i 2022. Partnere var ligeledes enige om, at en ny kontrakt for Houston om at holde i fremtiden vil blive arbejdet på, med den næste tilbudte dato i 2028.

”USBC er en ekstraordinær partner såvel som vi er utilfredse med, at vi ikke vil være i stand til at afholde denne prestigefyldte begivenhed,” sagde Harris County – Houston Sports Authority CEO Janis Burke. ”Vores organisationer indførte år med planlægning af bygningen såvel som begivenhed, men vi håber at have en mulighed for at holde USBC Open Championships i fremtiden. ”

Sportsmyndigheden arrangerede at have en ny bygning i North Houston afsluttet i januar 2022. Planerne var blevet godkendt såvel som var på rutine indtil økonomisk forstyrrelse gjorde tidslinjen uanvendelig.

”Vi fortsætter med at tro, at Houston er en perfekt by til de åbne mesterskaber såvel som partnerskabet med Harris County – Houston Sports Authority har været stærk med disse uforudsete udfordringer,” sagde USBCs administrerende direktør Chad Murphy. ”Heldigvis trådte South Point i Las Vegas så meget Montpellier HSC Trøje som at levere deres utrolige placering i 2022, da han igen viste utrolig støtte til vores konkurrencebowlers.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply