U.S. Rugby -hold kvalificerer sig til OL

De Forenede Staters mænds og kvindes rugby -syvhold har kvalificeret sig til de olympiske sommerkampe i 2016 og Sevilla FC Trøje vandt deres respektive konkurrencer på Nacra Sevens Championships 2015 i Cary, North Carolina. Women’s Team slog Mexico, 88-0, for at kvalificere sig til legene, mens de antydede besejrede Canada, 21-5.

Rugby Sevens debuterer ved OL i Rio de Janeiro efter en 92-årig hiatus til sporten. De Forenede Stater vandt guld i Rugby Union, da det sidst blev spillet ved OL i 1920 og 1924. Konkurrencen i 2016 i Rio vil indeholde 12 mænds og 12 kvindelige hold.

Ni nationer blev repræsenteret i Nordamerika Caribbean Rugby Association Regional Camerouns fodboldlandshold Trøje Qualifier i Nine-Team Men’s Competition og otte-holds kvindes CF Monterrey Trøje konkurrence, herunder Bahamas, Barbados, Cayman Islands, Guyana, Jamaica og Trinidad og Tobago. Arrangementet, den første af sin art for olympisk kvalifikation i Rugby Sevens, blev vært i forbindelse med Triangle Sports Commission og byen Cary. Konkurrencen blev spillet på samme tid på felter side om side i Wakemed Soccer Park, både i hovedstadionet såvel som det tilstødende Koka Booth Stadium.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply