Hvordan Coco Gauff spiller at vinde

for at vinde eller spille for ikke at tabe

Er der virkelig en forskel?

I sidste ende er begge tankesæt fokuseret på nøjagtigt den samme ting, ikke?

Den underliggende stil kan være at vinde, men hver tankegang fokuserer på helt forskellige strategier.

At spille for at vinde fører til masser af meget flere sejre end at spille for ikke at tabe.

På den anden side er det næsten umuligt at vinde, når du er fokuseret på at prøve ikke at tabe.

Hvordan er det endda muligt?

I vores tennisundersøgelse identificerer en tennisspiller det underliggende problem, når hun søger nøjagtigt, hvordan man etablerer det Wolverhampton Wanderers Trøje allerbedste tankesæt for at gøre meget flere sejre:

“Hvordan spiller jeg aggressivt såvel som klog såvel som ikke at spille foreløbigt, da jeg ikke ønsker at tabe?”

Du får virkelig kernen i problemet såvel som at bestemme virkningen af ​​hver tankegang. “At spille for ikke at tabe” er et tankesæt baseret på frygt. Du prøver at forhindre manglende såvel som at begå fejl.

Som du identificerede, spiller det ikke at spille foreløbige og ikke tage risici. Her reagerer du på, hvad din modstander gør i stedet for at diktere spil på banen.

“Spilling for ikke at miste” tankegang Arsenal FC Trøje sætter din modstander i førersædet såvel som giver dem kanten i kampen.

“Spil to Win” -tindet er udelukkende fokuseret på et punkt såvel som det er det nuværende punkt. Du husker muligvis masser af spillere, trænere såvel som mentale coaches refererer til denne tankegang som go-for-it-tankegang.

Ved at frigøre dit sind til bare at spille, tror du på din metode til hvert punkt. Du får meget flere sejre, når du er i stand til at spille frit såvel som aggressivt i øjeblikket.

Hvordan integrerer Excursion Player et spil for at vinde tankegang i konkurrencedygtige kampe?

På Australian Open 2020 talte Coco Gauff nr. 67 Coco Gauff om nøjagtigt, hvordan hun fokuserer på at spille for at vinde.

Gauff: ”Jeg tror, ​​at min tankegang altid har været noget at tabe virkelig. Selv da jeg var i juniorer, selvom jeg blev rangeret ret højt så godt som jeg teknisk var beregnet til at vinde, følte jeg stadig, at jeg ikke Irans fodboldlandshold Trøje havde noget at tabe. Det føler jeg stadig nu. Jeg tror, ​​at min tankegang bare er, at jeg skal kæmpe. Hvis jeg mister, vil verden ikke slutte. Jeg vil have endnu en kamp i måske en uge eller deromkring. Jeg tror, ​​det er bare mindre pres at vinde. Jeg har lyst til mig, jeg prøver ikke at vinde så meget, men prøver at spille min fineste tennis på banen. At vinde kommer med det, hvis jeg spiller godt. ”

Du kan tilbyde presset, hvis du ikke fokuserer på at vinde eller tabe.

Du har virkelig intet at tabe. At miste er intet at bekymre sig om. Ingen spiller i tennis er blevet ubesejret i hele deres karriere. Hvis du fokuserer på ikke at miste, er det en forudgående konklusion at miste.

Hvordan spiller du for at vinde?

Stop først med at stresse med resultatet. Fokus på processen bringer sejren.

For det andet skal du have en metode eller en spilplan baseret på dine styrker som spiller. Kræver du for at have kontrol over de punkter, der skal spille godt?

For det tredje skal du slå ud på sfæren fra kampens begyndelse. Dette indikerer, at du ikke kan guide eller skubbe dine skud. Sving frit såvel som afhænger af dine slagtilfælde – selvom du går glip af.

Leave a Reply