Demokratiske præsidentkandidater: Betting Chances for at håndtere Trump

Demokratiske præsidentkandidater Mange sandsynligvis vil håndtere Trump
Vi er nu cirka to uger væk fra en mere demokratisk festdebat, som vil hjælpe med at identificere, hvem der vinder partiets nominering. Feltet er blevet indsnævret til tolv kandidater. Hver af dem vil deltage i argumentets fase i en nat som præsident håbefulde til at håndtere Donald Trump ved folkevalget næste år.
Der er stadig et par indsatser, som Trump kan blive impeached inden valget i 2020.
Odds for, at Trump vil blive impeached:
Betodds
Ja+175
NO-250
Vil Trump blive impeached? sats på mybookie.ag

Før den næste demokratiske debat har Trump nøjagtigt de samme chancer for ikke at blive impeached, som han gør for at blive valgt til en anden periode som præsident for De Forenede Stater.
Odds for, at Trump vil blive valgt til en anden periode:
Betodds
Ja-250
Nej+160
Vil Trump blive valgt igen? sats på mybookie.ag

Lige nu er det dog ikke så godt langsigtet af en gamble, at Trump vil blive impeached, eller at han ikke vinder en anden periode som POTUS.
Få disse indsatser inden 5. oktober kl. 12:15 på MyBookie!
Demokratiske fejring håbefulde at vinde deres partis nominering
For nylig er afstemningerne noget skiftet væk fra de tidlige favoritter for at vinde nomineringen. Joe Biden foretrækkes stadig i mange af de afstemninger, der tog placering efter den tidligere demokratiske debat. En nylig afstemning fra South Carolina havde den tidligere vicepræsident, der førte med 21 point over Elizabeth Warren såvel som 26 point over Bernie Sanders.
Hvad siger væddemålschancerne?

Warren er imidlertid i øjeblikket foran Biden i chancer, der leveres af MyBookie (med en indsatsfrist den 4. oktober kl. 12:21).
Hun er kendt på +175 for at vinde nomineringen til det demokratiske parti, såvel som Biden har +250 odds.
Jeg mener, at dette har et fantastisk tilbud om at afslutte med den taletid, som kandidaterne blev forsynet i den sidste debat. Nu ser kandidaterne ud til at være fokuseret på at tjene politisk støtte med deres jordspil.
Selvom Biden var foran med en stor margin med South Carolina -vælgerne, førte han kun Warren med fire point i en afstemning fra Nevada. Dette blev ligeledes frigivet i weekenden. I den nøjagtige samme afstemning var Biden forbundet med Vermont Senator, socialistisk hippie, Bernie Sanders.
Resten af ​​kandidaterne i den demokratiske fest blev afstemt med enkeltcifre. Det vil tage lidt for chancerne at indhente afstemningen, ser det ud til. På dette tidspunkt er Biden, Warren såvel som Sanders de eneste topkandidater, der tænker på at være i stand til at ende med at være deres partis nominerede til at håndtere Trump.
Kandidater såvel som chancer for at ende med at være demokratisk kandidat

Kandidatodder
Elizabeth Warren+175
Joe Biden+250
Bernie Sanders+550
Sats på den mulige demokratiske kandidat på mybookie.ag

Hvad skete efter den sidste debat?
I kølvandet på den sidste demokratiske debat var meget af de progressive eller liberale medier ekstremt triumferende om Warren’s forestillinger såvel som Sanders.
Jeg så argumentet såvel som følte mig ekstremt anderledes om den progressive mangel på kraft. Det så ud til, at der var en hel del kamp og selvpromovering, der foregik, som endte med ikke at hjælpe nogen form for en enkelt kandidats sag.
Det så ud som om Sanders kunne have brugt et par hostedråber, eller måske et enormt glas vand.
For nylig måtte han kaste håndklædet lidt ind såvel som at få lidt hvile og annullere nogle socialistiske salme -møder.
Warrens effektiv retorik

Warren var lidt meget mere hensynsløs over Hammering House nøjagtigt, hvor effektiv hendes retorik har været. Når det vedrører at tackle et trick, der tilfredsstiller med ondskaben i Hillary Clinton – en dame, der har mistet to muligheder for at ende med at være den allerførste kvindelige præsident – tror jeg, at Warren viste, hvor hendes troskab forbliver.
En offentlig ramme såvel som en personlig ramme har allerede været en opskrift på fiasko, især mod en kandidat som Trump.
Dette er politisk foder for det usædvanlige fænomen af ​​den orange-farvede politiske huckster. Men når du skræller lagene tilbage, er det, når de demokratiske kandidater kan angribe Trump såvel som hans politikker, der har beriget få såvel som desillusionerede mange.
Biden foretrækkes i afstemningerne

Biden foretrækkes stærkt af disse grunde, i det mindste i afstemningerne, fordi den sidste demokratiske debat. Chancerne for, at Sanders vandt partiets nominering er alvorligt faldet, ligesom hans politiske skarphed, når det betyder mest. (Se: Valget i 2016.)
Jeg mener, at dette er vigtigt at tro på, når du identificerer, hvor du burde placere dine penge. Demokraterne ønsker ikke at blive progressiv. De vil slå Trump. Der er ingen placering for Sanders mere i det demokratiske parti. Han har bare ikke accepteret det endnu så godt som sandsynligvis aldrig vil.
Biden har været på dette spil ligesom Bernie, såvel som hvem der har den større bank ACCOnull

You Might Also Like

Leave a Reply