Verizon Company såvel som Cisco, der bringer 5G-aktiverede, MEC-tjenester til sport såvel som hjemmeunderholdningssteder

som sportsgrene såvel som hjemmeunderholdningssteder begynder at genindføre fans tilbage til stadioner, arenaer såvel som begivenhedsrum, Verizon Company Ud over Cisco afslørede, at de arbejder sammen for at tilbyde tjenester, der integrerer Verizons 5G-netværk såvel som 5G Edge for at tilbyde OGC Nice Trøje en mere sikker personoplevelse.

For at bringe folk tilbage til personlige, store crowd-underholdning, er der behov for nye trin i køb for at hjælpe med at gøre oplevelsen meget mere beskyttet såvel som behagelige inklusive kontaktløs fysisk adgang, social distancing, crowd management, wayfinding samt problemfri betalinger.

Drevet af Verizon 5G Ultra Wideband med Mobile Edge Computing (MEC) -funktioner, 5G Edge -grænseflader med Cisco Sports såvel som underholdningsportefølje. Den fælles service integreres med en række Cisco -udviklinger, herunder: Cisco DNA -områder til beskyttet stedanalyse, Cisco -skift såvel som datacenterteknologi, sammenkoblet placeringsanalyse samt mere. 5G såvel som MEC-miljøer vil hjælpe med at give næsten realtidsaktivering såvel som oplevelser.

Sammen betyder Verizon såvel som Cisco at bringe stadioner et digitale, fremtidige faciliteter, der hjælper med at løse presserende vanskeligheder såvel som giver nye evner til:

Leverage Analytics for at citere ventetider forbundet med linjer ved inspektion i, toiletter såvel som koncessionsstande; Grænseflader med digital skiltning såvel som mobile applikationer til at dirigere lånere til alternative steder med kortere linjer
Identificer crowd -densitet såvel som håndtag crowd -flows med anvendelsen af ​​digital skiltning såvel som meddelelser til placeringspersonale for at hjælpe med at bevare sociale distancestandarder

Aamir Hussain, SVP Chief Product Policeman for Verizon Business, sagde:

Mens alle sportsgrene såvel som hjemmeunderholdningsfans ser frem til den dag, de kan komme tilbage til deres foretrukne spillesteder, er mange forståeligt nok ængstelige over deres sikkerhed i store skarer. Denne service vil hjælpe med at sætte tankerne på enkelhed, så fans kan komme ind i spillesteder med den forståelse, at der tages stærke skridt for at beskytte deres velbefindende. Dette er en af ​​de mange 5G-aktiverede oplevelser drevet af Everton FC Trøje Verizon 5G Ultra Wideband, der ændrer den personlige fanoplevelse i masser af stadioner.

Jonathan Davidson, senior vicepræsident såvel som general manager, masseskala faciliteter, Cisco, sagde:

Vores integrerede kompetence såvel som innovationsudvikling fremfører udviklingen af ​​5G, hvilket producerer en Athletic Bilbao Trøje dynamisk, der giver markedet, der vil omdefinere stadionsport såvel som hjemmeunderholdning for fremtiden. Med kraften i 5G såvel som MEC-løsninger kan vi bringe sky-drevne tjenester bedre til kanten for meget mere alsidig udvikling af applikationer, hjælpe spillesteder med at give nye oplevelser bedre, hurtigere såvel som med meget mere klarhed såvel som præcision .

Verizon tilbyder fortsat geniale såvel som fordybende fanoplevelser på sportslige såvel som hjemmeunderholdningsbegivenheder som Academy Awards og Indy 500 og med partnerskaber med National Hockey League og National Football League; Brug af augmented såvel som online sandhed såvel som MEC-aktiverede tjenester i stadioner såvel som arenaer drevet af Verizon 5G Ultra Wideband.

Kilde og billede, høflighed:

#SportSbiz #sportstech

Den kommende ‘Hybrid’ udgave af ALSD Worldwide – Europas førende begivenhed for Premium Seat & Sports Hospitality Sector – vil fokusere på at forbedre indkomst gennem nye bygninger, renoveringer, serviceudvidelser og teknologi samt genåbne med tillid.

Arrangementet fungerer en konference på højt niveau, udstillingshall, netværksbegivenheder samt ture af Anfield, Goodison Park samt M & S Bank Arena, som alle vil blive tilbudt personligt såvel som online gæster, der sikrer optimerede chancer for Videndeling, netværk samt at drive forretning.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for premium sæde- og sportshospitalfrihedssektoren

#ALSD – Fører premium sædeindustrien i de sidste 30 år

#sportsvenuebiz

#sportsvenuebusiness – den førende platform for branche -nyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel

You Might Also Like

Leave a Reply