Big West Seminar Moves 2021 Mænds såvel som kvinders basketballmesterskaber til Las Vegas

Det enorme West -seminar vil træde 2021 -mænds såvel som kvinders basketballmesterskaber, leveret af Hawai’i Tourism Authority, til Mandalay Bay Events Center i Las Vegas fra 9. til 13. marts med alle 10 mænds såvel som ni kvindesam, der deltager i et boble-lignende miljø.

Mandalay Bay Events Center er hus til WNBAs Las Vegas-esser Polens fodboldlandshold Trøje samt afholdt NBA G-League Wintertime Showcase i december 2019. Den enorme vest har afholdt sin seminar-konkurrence i Nevada før, med UNLVs Thomas & Mack Center, der holdt fra 1994– 95 såvel som Nevadas Lawlor Events Center fra 1996-2000, men i betragtning af at han er blevet afholdt i Anaheim Convention Center i 10 år såvel som Honda Center i Anaheim, Californien, i det sidste årti.

”Vi er yderst værdsatte af vores partnere i Honda Center, der blev enige om at gøre det muligt for os at flytte de enorme West Palmeiras Trøje Basketball -mesterskaber, Real Sociedad Trøje leveret af Hawai’i Tourism Authority, til Las Vegas samt Mandalay Bay Events Center i 2021,” enorme West Commissioner Sagde Dan Butterly.

BDG Sports i forbindelse med MGM -resorts vil hjælpe med at styre mesterskaberne samt administrere en detaljeret sundhed og velvære samt sikkerhedsplan med atleter, trænere såvel som personale, der leveres hverdagens screeninger samt test i henhold til NCAA -anbefalinger, specificerer, specificerer, såvel som regionbegrænsninger samt komme i kontakt med sporing. Det enorme vest vil fortsætte med at screene den covid-19-omstændighed såvel som muligheden for at muliggøre begrænsede skarer ved arrangementet.

”Dette er en fantastisk chance for at samarbejde med Dan såvel som det enorme West -seminar for allerførste gang,” sagde George Kliavkoff, præsident for nydelse og sport for MGM -resorts. ”Herrenes såvel som kvindelige hold giver et højt niveau af konkurrence til basketballfans landsdækkende såvel som vi tror, ​​at dette vil være endnu et skridt i at bringe begivenheder tilbage til sporten såvel som nydelse af finansieringen af ​​verden.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

You Might Also Like

Leave a Reply