Kathy Carter udnævnt til administrerende direktør for LA28

, der signaliserede en ny fase i sin operation, har LA28 -olympiske og paralympiske spil udnævnt Kathy Carter til administrerende direktør til at lede den vellykkede planlægning og udførelse af LA28 -spilene. Som administrerende direktør rapporterer Carter til LA28 -formand Casey Belgiens fodboldlandshold Trøje Wasserman og fører tilsyn med levering af spil, påvirkning og serviceoperationer.

Carter sluttede sig til LA28 i oktober 2018 for at føre tilsyn med den kommercielle tjeneste som Chief Profits Officer og administrerende direktør og Team USAs joint venture U.S. Olympic and Paralympic Properties LLC. Under hendes ledelse flyttede joint venture den konventionelle markedsføringsrettighedsmodel til beregnet partnerskabsintegration og underskrev flere store grundlæggende sponsorer, herunder Delta, Comcast og Salesforce og officielle partnerskaber med Deloitte, Nike og Ralph Lauren. Under Carters ledelse annoncerede LA28 også et globalt gæstfrihedsprogram i VM i fodbold Trøje samarbejde med On Location, International Olympic Committee, International Paralympic Committee, Paris 2024 og Milano-Cortina 2026.

”Kathy er en af ​​de mest naturligt begavede ledere i spillet og har allerede haft en utrolig indflydelse med succes LA28s kommercielle forretning,” sagde Wasserman. ”Der er ingen bedre partner til den olympiske Palmeiras Trøje og paralympiske bevægelse end Kathy og jeg er begejstret for, at hun træder ind i CEO -rollen. Vi er meget heldige at have hende på vores team. ”

Som LA28’s administrerende direktør vil Carter lede det fulde organisationsudvalg og opretholde tilsyn med amerikanske olympiske og paralympiske egenskaber, der samlet inkluderer omkring 95 fuldtidsansatte.

”Jeg er beæret og ydmyg og meget mere energisk end nogensinde til at skabe et spil, der vil forene os som et lokalt og globalt samfund, mens vi fejrer appellen til vores forskelle,” sagde Carter. ”LA28 -spilene giver en uforlignelig mulighed for at vise, hvad der er godt i verden, og hvad der er fantastisk ved Los Angeles -samfundet. Jeg er inspireret til at være en del af de utrolige fremskridt, som LA28 -spilene er sikre på. ”

Før han kom til LA28, var Carter et stiftende medlem af Major League Soccer og tilbragte 20 år på MLS og Soccer United Marketing, inklusive de sidste otte år som præsident. Hun havde tidligere positioner hos AEG i Los Angeles og fungerede som manager for partnerskabsmarkedsføring for organisationsudvalget bag FIFA -verdensmesterskabet i 1994.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply