Sådan minimerer flisning af Yips og gratis dit slagtilfælde

Dr. Patrick Cohn, golfpsykologiekspert og forfatter af “Golfer’s Mental Edge” CD -programmet, lærer amatør at udflugt professionelle golfspillere, hvordan man forbedrer deres mentale golfspil ved hjælp af golf ved hjælp af Golfpsykologimetoder udviklede sig i løbet af de sidste 30 år af sin karriere.

I denne uges golfpsykologisession taler mental spil af golfekspert og forfatter af det mentale golfspil, Dr. Cohn, om Chipping Yips. Dr. Cohn delte ideer til gratis at skære slagtilfælde. Lær hvordan du praktiserer på en måde, der reducerer chipping Yips, så du kan få det bedste ud af dit spil.

Download en gratis golfpsykologirapport for at forbedre din Preshot -rutine.

Abonner på Golf Psychology -podcasten ved hjælp af iTunes

Lær gennemprøvede metoder at gøre med selvtillid!

Lider du af sårbar selvværd efter ubesvarede hits, leger med strenge eller høje forventninger, der undergraver selvtillid eller manglende evne til at spille frit og sparket tilbage på banen?

Hvis du lider af manglende fokus, lav selvtillid eller andre mentale spilhindringer på banen, kan du ikke nå dit sande golfpotentiale …

Succesrige golfspillere har lært, hvordan man gør med den største tillid til konkurrence, så vi har udviklet Golfer’s Mental Edge -arbejdsbog og CD -program for at hjælpe dig med at gøre dette!

Golfspillerens mentale kantprogram inkluderer de 8 øverste mentale træningssessioner, jeg foretager med mine personlige studerende for at hjælpe dem med at forbedre deres mentale spil og forbedre konsistensen på kurset.

Golfspillerens mentale kantprogram inkluderer 8 tillidsforstærkende cd’er, MP3-lydoptagelser og en 8-session golfspillers mentale kantbearbejdning.

Golfspillerens mentale kant: En 8-ugers plan for største tillid

Hvad siger studerende?

”Den mentale side er alt i golf – evnen til at se dit skud eller linje og er afhængig af, at du kan ramme det skud eller putt. Dr. Cohn har hjulpet mig med at være afhængig af mit spil og sætte slagtilfælde. ”~ Frank Lickliter, PGA Tour, Nike Excursion Winner

”Mit selvtillidsniveau har aldrig været højere! Jeg kan ikke fortælle dig, hvor tydeligt jeg var i stand til at tænke i alle fire runder med turnéskole. Den grundlæggende spilplan, du gav mig, fokuserede mig virkelig. Mit selvtillidsniveau har aldrig været højere under en turnering. Uanset hvor meget pres der var, var jeg i stand til at kontrollere mine tanker og henrette. Tak Dr. Cohn! ”~ Patricia Baxter-Johnson, LPGA Tour

Lær kraftfulde golftillidstrategier!

Gør du nogen “dyre” mentale spilfejl under din Preshot -rutine?

Tjek ud: 6 ‘dyre’ fejl, golfspillere begår med deres Preshot -rutine

Download vores gratis golftillidrapport!

Her lærer du de øverste mentale spilmetoder, som din preshot -rutine har brug for, 6 måder din mentale rutine nedbryder, hvorfor ubeslutsomhed er din værste fjende inden for golf og mere!

6 ‘dyre’ fejl, golfspillere begår med deres Preshot -rutine

Hvad siger kunder?

”Dr. Cohn, mit golfspil er forbedret i betragtning af, at den allerførste gang jeg ankom på PeakSports.com! Du gav mig lige nok information til at forbedre dig med det samme! Derefter var det en ren ikke-brainer at blive en topsports-abonnent! Tak for at hjælpe mig med at forbedre mit spil og glæde – selv natten over! Du er ideel til! ”~ Randall Estes

Forøg din selvtillid og fokus med ekspert mental spilcoaching!

Master mental spilinstruktør Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at slippe af med dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller ved hjælp af Skype, FaceTime eller telefon. Ring til os gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for meget mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores studerende?

“Wow !!! Hvilken uge havde jeg. Jeg var i stand til at gøre med en selvtillid, der gjorde det muligt for min stil at skinne igennem – ikke meget mere at komme ind på arenaen med det “hjorte i forlygterne” look eller følelse. Jeg stoppede med at evaluere mig selv, mens jeg optrådte, og jeg forlod faktisk arenaen, efter at mine mønstre følte, at jeg havde oplevet en masse sjov. Mange tak. ”~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

You Might Also Like

Leave a Reply