Orange County Sports Commission annoncerede

Six Southern California Destinations annoncerede på The Teams ’19 Conference & Expo, at de vil samarbejde om at danne Orange County Sports Commission for at forfølge og tiltrække amatør og professionelle sportsmuligheder regionalt, nationalt og internationalt for at forbedre Orange County Economy.

Kommissionens bestyrelse vil bestå af sports- og serviceledere i området for at levere en entydig og samlet stemme til samfundet. Tjek Polens fodboldlandshold Trøje Anaheim præsident og administrerende direktør Jay Burress vil fungere som præsident. Tim Ryan, den administrerende vicepræsident, administrerende Real Betis Balompie Trøje direktør for Anaheim Ducks og præsident og administrerende direktør for Anaheim Arena Management, vil fungere som formand. Wendy Haase, vicepræsident for destination Irvine, vil fungere som sekretær/kasserer.

”Vi er glade for at indlede en ny æra af muligheder og enhed til sportsbegivenheder i Anaheim og Orange County,” sagde Burress. ”Kommissionen tillader OC at dukke op som den førende sportsdestination med et antal spillesteder for jord- og vandsport.”

I løbet af de sidste to år indledte Sports Anaheim -teamet i 143 begivenheder med en økonomisk indvirkning, der nåede over $ 391 millioner og hilste over 1,35 millioner deltagere velkommen til Orange County. OCSC vil være en talsmand for sund og aktiv levevis.

”Orange County Sports Commission er det næste skridt i at udvikle og producere elite sportsbegivenheder og konkurrence,” sagde Ryan. ”Kommissionen præsenterer en ekstraordinær mulighed for at drage fordel af antallet af forskellige spillesteder i verdensklasse i området.”

Orange County Sports Commission vil udvide rækkevidden med lokalitet og facilitetstilgængelighed, der samarbejder med følgende: Tjek Anaheim, rejse Costa Mesa, tjek Dana Point, tjek Huntington Beach, Destination Irvine, tjek Laguna Beach. Ducks, American Sports UNAM Pumas Trøje Center, Honda Center og Knott’s Berry Farm vil være OCSC’s oprindelige samfundspartnere.

I spidsen for Kommissionen er OSCS -administrerende direktør Roy Edmondson. I betragtning af at han blev medlem af at tjekke Anaheim, tjente Sports Anaheim-afdelingen årets sportsturismeorganisation i 2017, 2018 og 2019 og blev også tildelt Sports Travel Magazines bedste amatør-single-sport-begivenhed til 2017 International Weightlifting Federation World Championships.

”Partnering med Orange County -destinationer giver Kommissionen mulighed for at forene regionen under en sportslig enhed – hvilket skaber et meget mere genkendeligt brand fra både et nationalt og internationalt perspektiv,” sagde Edmondson. “Muligheden gør det muligt for os at konkurrere mod andre destinationer om regionale, nationale og internationale mesterskaber.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply