Effektiv målsætning for atleter i det nye år

Indstilling af mål

At indstille mål er en væsentlig del af struktureringsmetoden samt forbedring af den høje kvalitet af din træning til det nye år.

Det er typisk for atleter, jeg arbejder med for at få fjern mål om, hvilken succes de ønsker at opnå i deres sport. Når det vedrører træning såvel som metodesessioner, har adskillige atleter imidlertid ikke veldefinerede mål.

Som du ved er det vigtigt at træne for enhver form for sportsgren for succes i konkurrence. De allerbedste atleter i verden er dem, der træner smarte.

Ved at træne Smart antyder jeg at have velstrukturerede mål for hver metodesession, som du kan få mest muligt ud af hver session.

Så nøjagtigt hvordan sætter du meget bedre metodemål til at etablere fokus? Et valg er at gøre dine mål særlige for, hvad du vil håndtere i konkurrence.

Der er ingen brug af træningsdele af dit spil, der er irrelevante for ydelsen. For eksempel er det ikke passende at fokusere på, hvad de andre konkurrenter udfører i deres træning.

I stedet skal du sætte mål, der hjælper dig med at fokusere Stade Rennais FC Trøje på de processer, der er nødvendige for vellykket udførelse. Jeg ringer til disse slags mål, små mål eller procesmål.

Procesmål hjælper en atletopkald i deres fokus på de passende opgaver, der er nødvendige for succes i konkurrence. I træning skal du derfor stille dit tankesæt op for at fokusere på procesmålene.

Forskellige procesmål kan indstilles til forskellige elementer i din sport. F.eks. Burde svømmere have procesmål til starten, vendinger, begyndende, midterste og slutningen af ​​et løb. Et procesmål kan være at forbedre reaktionstiden for dine starter.

Fokus på dine procesmål burde være en bekymring for dig under en træningssession.

Indstilling af procesmål under metoden vil ligeledes hjælpe dig med at forbedre fokus under din metode såvel som til sidst i konkurrence, så du kan udføre dit bedste.

Du ønsker ligeledes at sætte mål for at forbedre dit mentale spil. Vi forstår for specifikt, at hvis dit sind kommer ind i metoden til din Rangers FC Trøje præstation, betyder det ikke nøjagtigt, hvor meget du træner de fysiske elementer i dit spil.

En af de mest betydningsfulde mentale blokke for atleter er selvtillid. Jeg hører ofte atleter om, at de mister tillid til enorme konkurrencer, efter fejl eller efter at have fungeret dårligt. At opdage nøjagtigt, hvordan man forbedrer tilliden, er bydende nødvendigt for succes inden for sport.

Tjek den positive atlet, en 14-dages plan for enestående selvtillid, samt begynde at forbedre i dag!

Øg din selvtillid med mental spilcoaching!

Master Mental Game Coach, Dr. Patrick Cohn, kan hjælpe dig eller din atlet (er), i alderen 12 år såvel som op, erobrer mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller gennem Skype, FaceTime eller telefon. Telefonopkald os bompenge helt gratis på 888-742-7225 eller kom i kontakt med os for meget mere info om de forskellige AC Milan Trøje coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores praktikanter?
“Wow !!! Hvilken uge havde jeg. Jeg var i stand til at udføre med en selvtillid, der gjorde det muligt for min stil at udstråle igennem – ikke meget mere at komme ind i arenaen og holde dette “hjorte i forlygterne” look eller følelse. Jeg stoppede med at evaluere mig selv, mens jeg optrådte, så godt jeg virkelig forlod arenaen, efter at mine mønstre følte, at jeg havde oplevet meget sjov. Sig tak så meget. ”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

For alle atleter-Oplev tillidsforstærkende teknikker!

D har du et ugunstigt selvbillede af dig selv som atlet, der kvæler selvtillid?

Ligegyldigt ow positivt du prøver at være, er du ikke i stand til at ryste det spørgsmål, der skynder dig ind i dit hoved, når du opstiller din konkurrence?

Har du identificeret dig selv som en taber, dårlig tættere eller middelmådig atlet såvel som disse mærker holder dig fast i et hjørne af selvmedlidenhed såvel som ubeslutsomhed?

Hvis du faktisk har reageret på nogen form for disse spørgsmål, skal du inspicere den positive atlet!

Den positive atlet-cd såvel som arbejdsbogprogram er en 14-dages plan for den øverste selvtillid. Dette program er velegnet til enhver form for atlet eller træner, der ønsker at finde velprøvede tillidsforstærkende metoder, der garanteres dramatisk at udvikle selvtillid såvel som at forbedre sportspræstation.

Lær meget mere om et af vores mange fremtrædende CD -programmer i den positive atlet -serie …

Den positive atlet: En 14-dages plan for øverste selvtillid

Tjek alle produkterne i den positive atlet -serie!

Hvad siger klienter?
”Jeg købte først den positive atlet for at se nøjagtigt, hvordan programmet gik såvel som straks så resultater. Derefter købte jeg resten af ​​den positive atlet -serie såvel som har opdaget en bemærkelsesværdig forbedring i mit niveau af spil eller burde jeg statens konsistens. Jeg spiller i øjeblikket NCAA Division 1 -baseball for Lamar University, såvel som endda mine coaches har opdaget en ændring i metoden, at jeg metoder spillet. Min tankegang som velnull

You Might Also Like

Leave a Reply