Gør mindre klassestørrelser en forskel?

Spørg forældre, og de vil praktisk talt helt sikkert sige, at de ville vælge deres barn til at gå på en skole, FC Utrecht Trøje der har mindre klassestørrelser. Intuitivt giver det mening: mindre klasser er meget mere personlig SL Benfica Trøje opmærksomhed, hvilket svarer til meget mere læring.

Men gør det faktisk meget forskel? Da uddannelsesbudgetter er stramme, bør de potentielle omkostninger kontra de potentielle gevinster vejes op. Så hvilken indflydelse, hvis nogen, har små klassestørrelser?

Book Growth Mindset Teacher Workshop

Fordelene ved mindre klassestørrelser

Forbedringer i akademisk præstation

En af de mest kendte undersøgelser, der undersøgte klassestørrelser, sammenlignede lektioner i en lille klasse (13-17 studerende) med dem i en klasse i almindelig størrelse (22-26 studerende) over en fireårig periode. Forskerne fandt, at studerende, der var i den mindre klasse, gjorde meget mere forbedring end deres kammerater i den almindelige klasse. Denne virkning var værd yderligere 3 måneders skolegang, hvor denne effekt var endnu større blandt minoritetsstuderende. Derfor ser det ud til, at mindre klassestørrelser har potentialet til at forbedre den akademiske præstation.

Større læreropbevaring

En nylig undersøgelse foretaget af TES fandt, at arbejdsbyrden kørte 81% af lærerne til at overveje at holde op, mens en tredjedel af lærerne hævdede, at deres arbejdsbyrde aldrig en gang havde været håndterbar i løbet af det sidste år.

Markering er et af de mest markante elementer i dette; Det af den grund er logisk, at hvis der var færre studerendes arbejde at markere, ville der være en reduktion i arbejdsbyrden og som sådan forbedring af læreropbevaringssatserne.

Bedre interaktion mellem personale-studerende

Forskning har vist, at mindre klassestørrelser giver lærere meget mere tid til at lære hver af deres studerende at kende på et personligt plan, så de bedre kan forstå, hvad studerende har brug for dem til at gøre for at hjælpe med at forbedre deres læring.

Denne interaktion forbedrer også Australiens fodboldlandshold Trøje forholdet mellem læreren og deres studerende, hvilket efterfølgende øger respekten, som studerende har. Til gengæld er de meget mere engagerede i lektioner, og meget mere tilbøjelige til at bede om støtte burde de har brug for det.

Det er ikke så ligetil

Intet forhold mellem klassestørrelse og PISA

PISA er et globalt internationalt mål for, hvor godt hvert land klarer sig i uddannelse. Forskning har vist, at der ikke er nogen sammenhæng mellem klassestørrelse og et lands PISA -score.

Østasiatiske lande har konsekvent meget høje PISA -scoringer og har ofte den største klasselokale. For eksempel har de større klasselokale størrelser, men instruerer færre lektioner om ugen (720 minutter i gennemsnit om ugen i sammenligning med et gennemsnit med omkring 1200 om ugen i den vestlige verden). Dette indebærer, at de har meget mere tid til rådighed til forberedelse og markering, hvilket forbedrer kvaliteten af begge.

Manglende værdi for pengene

Forskning fra Education Endowment Foundation fandt, at for klassestørrelser at have indflydelse på studerendes progression, skal reduktionen være nede på 15-20 studerende. Omkostningerne ved at gøre dette (med hensyn til yderligere lærerløn og opbygning af nye klasseværelser) antyder, at pund for pund, dette er et af de mindst overkommelige interventioner, en skole kan gennemføre.

Endelig tanke

Reduktion af klasselokale størrelser har adskillige potentielle fordele. Disse inkluderer bedre karakterer, bedre lærernes trivsel og bedre kommunikation inden for klassen.

Det, der dog er godt i teorien, er ikke altid det samme i praksis. De store omkostninger ved faldende klasselokale størrelser for at gøre en meningsfuld forskel gør det meget mindre muligt. Da budgetterne er så stramme, tilbyder andre interventioner bedre bang for din sorteper.

Leave a Reply