Følelsesmæssig sejhed i tennis med Jeff Moore

i denne uges sportspsykologi -podcast, Mental Game of Sports Expert, Dr. Patrick Cohn, interviewer træner Jeff Moore. I løbet af sin 23 -årige karriere på University of Texas optrådte Jeff’s Longhorn Women’s Tennis -hold 2 NCAA -mesterskaber, optrådte i 2 NCAA -finaler, der gik videre til de sidste fire 3 gange, nåede Elite Otte 3 gange og vandt 18 konferencetitler.

Jeff Moore og Dr. Cohn taler om den mentale dynamik i praksis, følelsesmæssig sejhed og hvordan man designer praksis til fysisk, mental og følelsesmæssig stress. På denne måde skaber atleter en positiv overførsel fra praksis til konkurrence.

Lyt til denne måneds sportspsykologipodcast for at lære at forbedre din præstation inden for sport og andre mentale spilbarrierer, der begrænser din præstation.

Download Sports Psychology Podcast #72 VfL Wolfsburg Trøje (højreklik og “Gem som” til din computer)

Abonner på sportspsykologi -podcasten via iTunes.

Grib Dr. Cohns gratis mentale træning og mental sejhed for sportsbøger!

Download en gratis sportspsykologirapport for at forbedre dit mentale spil!

Vil du have Dr. Cohn til at besvare dit mentale spil af sportsspørgsmål i sin podcast? Indsend dit sportspsykologspørgsmål til Dr. Cohn på PeakSports.com.

Øg din selvtillid med mental spilcoaching!

Master Mental Game Coach, Dr. Patrick Cohn, kan hjælpe dig eller din atlet (er) i alderen 12 år LOSC Lille Trøje og op, overvinde mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller via Skype, FaceTime eller telefon. Ring til os gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores studerende?
“Wow !!! Hvilken uge havde jeg. Jeg var i stand til at optræde med en selvtillid, der gjorde det muligt for min stil at skinne igennem – ikke mere at komme ind på arenaen med det “hjorte i forlygterne” look eller følelse. Jeg stoppede med at evaluere mig selv, mens jeg optrådte, og jeg forlod faktisk arenaen, efter at mine mønstre følte, at jeg havde oplevet en masse sjov. mange tak.”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

For alle atleter-lær tillidsforstærkende teknikker!

D har du et negativt selvbillede af dig selv som atlet, der kvæler selvtillid?

Ligegyldigt ow positivt du prøver at være, er du ikke i stand til at ryste tvivlen, der skynder Juventus Trøje dig ind i dit hoved, når du stiller din konkurrence op?

Har du mærket dig selv som en taber, dårlig tættere eller middelmådig atlet, og disse etiketter holder dig fast i et hjørne af selvmedlidenhed og ubeslutsomhed?

Hvis du har svaret ja på nogen af ​​disse spørgsmål, kan du tjekke den selvsikre atlet!

Det selvsikre atlet-CD- og Workbook-program er en 14-dages plan for ultimativ selvtillid. Dette program er ideelt til enhver atlet eller coach, der ønsker at opdage velprøvede tillidsforstærkende teknikker, der garanteres drastisk opbygge selvtillid og forbedre sportspræstation.

Lær mere om et af vores mest populære CD -programmer i den selvsikre atlet -serie …

Den selvsikre atlet: En 14-dages plan for ultimativ selvtillid

Tjek alle produkterne i den selvsikre atlet -serie!

Hvad siger kunder?
”Jeg købte først den selvsikre atlet for at se, hvordan programmet gik og straks så resultater. Derefter købte jeg resten af ​​den selvsikre atlet -serie og har bemærket en dramatisk forbedring af mit niveau af spil, eller skulle jeg sige konsistens. Jeg spiller i øjeblikket NCAA Division 1 baseball for Lamar University, og endda mine trænere har bemærket en ændring i den måde, jeg nærmer mig spillet. Min holdning og selvtillid på pladen. ”
~ Tylor Prudhomme (Lyt til hans succeshistorie)

”Jeg er en ASP World -kvalificerende professionel surfer, og efter at have startet den” den selvsikre atlet ”havde jeg en næsten øjeblikkelig holdningsændring om min egen surfingevne og min tankegang, der gik i konkurrence. Ved at bruge de selvsikre atletstrategier har min selvtillid gjort en komplet 180 grader. Jeg vandt en lokal pro/er et par uger tilbage, og havde bare mit bedste resultat af året i en af ​​de sidste store begivenheder på verdenskredsløbet denne sidste uge i Brasilien! Det er mit hemmelige våben! ”
~ Shaun Burrell, Professional Surfer (Lyt til hans succeshistorie)

For unge atleter og forældre – lær mere om, hvordan man hjælper børn med at forbedre tilliden hurtigt!

Vi har et godt program til dig kaldet “The Confast Sports Kid: A 7-dages plan for at opbygge ultimativ selvtillid.”

Det selvsikre sportsbarn er et 7-dages program for sportsforældre og børn til at øge den unge atletes præstation, lykke og succes … inden for sport og liv!

Det selvsikre sportsbarn er to programmer i et. Der er en manuel og cd til forældre/coaches og en arbejdsbog/cd til unge atleter.

Pakket med mentale strategier, som du og dine børn kan begynde med at bruge straks, lærer dette program dine atleter, hvordan man identificerer tillidsbustere, proaktivt beskæftiger sig med dem, styrer forventningerne, der undergraver tilliden og mentalt forbereder sig på at forblive selvsikker, når de står over for modgang.

Hvad mere er, vores program lærer dig, som Sports PAnull

You Might Also Like

Leave a Reply