Austin, Texas, der byder velkommen til den tredje årlige Rouge Invitational i oktober

Austin, Texas-Rogue Physical Fitness har afsløret den tredje årlige Rogue Invitational vil tage placering på Dell Diamond, en 12.000-sæde uden for stadion, der findes i Austin, Texas-området. Arrangementet vil omfatte tre dages konkurrence fra 29. oktober til 31, 2021.

Den tredje årlige Rogue Invitational vil tage placering Brighton & Hove Albion FC Trøje i Austin, Texas fra 29. oktober til 31, 2021. Elite -udholdenhed såvel som fysisk fitness -udstillingsvindue indeholder et par af de smukkeste såvel som stærkeste atleter i udholdenhedsverdenen.
Rogue Invitational er en elite -udholdenhed såvel som fysisk fitness -showcase, der indeholder de smukkeste såvel som stærkeste atleter i udholdenhedsverdenen. Derudover vil tilskuere være i stand til at deltage i det festivallignende miljø, herunder speciel mad såvel som drikkevarer, regional øl, en leverandørby samt mere.

Tidligere vindere har inkluderet den regerende fitteste fyr såvel som den mest mestme dame på jorden, Mat Fraser (2019) samt Tia-Clair Toomey (2019 samt 2020). Denne konkurrence afholdes i partnerskab med CrossFit.

Den allerførste årlige Strongman -konkurrence vil være at debutere i år, Inter Milan Trøje da 10 af verdens største stærke konkurrenter vil håndtere en særlig skifer af udfordringer. Disse vanskeligheder blev udtænkt såvel som produceret af nøjagtigt det samme hold bag hjulet af smerter såvel som elefant Deadlift Bar, blandt mange andre.

For endnu meget flere kræfter af styrke vil de ‘Rogue Record Breakers’ (RBB) være tilbage i løbet af weekenden og vise bemærkelsesværdige resultater på tværs af flere udholdenhedsdiscipliner. Tidligere RRB -begivenheder inkluderer Monster Bell Press, Elephant Bar Deadlift, såvel som Steinborn Squat.

Andre facetter, herunder styrkeløft såvel som olympisk vægtløftning, er ligeledes under overvejelse til optagelse i 2021 med meget flere opdateringer Saudi-Arabiens fodboldlandshold Trøje at finde, når de udvikler sig.

”Austin Sports Compensation er begejstret for at samarbejde med Rogue Physical Fitness Invitational,” sagde Drew Hays, direktør for Austin Sports Commission. ”Vi kan ikke vente med at byde den øverste CrossFit velkommen såvel som Strongman -atleter i verden til vores by såvel som at vise vores kvarter som en top fysisk fitness -destination.”

Derudover forsøger Rogue Invitational at finde frivillige til at hjælpe med at bringe denne begivenhed til live. De, der tænker på frivilligt arbejde, er motiverede til at registrere på Roguefitness.com/invitational. Info om billetter, hotelpartnere, sponsorer samt meget mere kan ligeledes også opdages på webstedet.

For at sikre, at sikkerheden for alle atleter, arrangører såvel som tilskuere, alle nødvendige Covid-19-overvejelser såvel som beredskabsplaner vil blive foretaget såvel som begivenhedens stil vil overholde veletableret center for sygdom samt forebyggelse ( CDC) retningslinjer.

You Might Also Like

Leave a Reply