Renoveringer begynder på Bryant-Denny Stadium

Et af de største stadioner i verden får over 90 millioner dollars i restaureringer, der snart begynder med øje Santos Laguna Trøje for at blive afsluttet i efteråret 2020.

101.821-kapacitet Bryant-Denny Stadium, House of Alabama-fodbold i betragtning af, at 1929, vil have $ 92,5 millioner i restaureringer i hele stadion. Komplekset har fire nye hjørnevideoboards i tide til næste sæsons husåbner plus praktikant sociale rum, avancerede kasser, et nyt klubbesiddeområde ved en slutzone samt en tunnel med de nordlige endzone trin, der fører ind i Alabama Locker værelse.

Derudover flyttes pressekassen fra den vestlige side af stadionet til dens østside og rydder metoden til opbygning af nye premium siddepladser. Arbejdet har været i gang for at forberede grundlaget for en Urawa Red Diamonds Trøje vækst på vestsiden, men bygningen forventes at komme i fuld gang, efter at Alabama har rival Auburn lørdag.

Det mange sofistikerede arbejde vil være på vestsiden, hvor pressekassen såvel som klubbesidde områder vil blive delt Manchester City Trøje ud, såvel som en ny struktur vil blive udviklet til at holde de nye premium -områder samt til sidst udvide stadionet.

Bryant-Denny Stadium, der oprindeligt åbnede med en siddekapacitet på 12.000, gennemgik fem restaureringer fra 1937 med 1988, efterhånden som kapaciteten voksede til 70.123. Der blev udviklet betydelige tilføjelser til ekstra siddepladser i 1998, derefter igen i 2006 såvel som 2010.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

You Might Also Like

Leave a Reply