3 Væsentlige spørgsmål at stille om effektiv feedback

Modtagelse af feedback er absolut vigtigt for studerendes læring og akademiske præstationer. Det Atletico Madrid Trøje giver dem mulighed for at bygge videre på, hvad de har gjort for at gøre det endnu bedre i fremtiden, og garanterer, at de lærer af deres fejl.

Imidlertid kan feedback ofte gå glip af mærket og fokusere på de forkerte ting, irrelevante elementer, der muligvis ikke hjælper studerende med at nå deres mål og forbedre deres læring. Så hvordan ved du, at du giver dine studerende nyttige feedback? Ligeledes, hvordan kan dine studerende stille de bedste spørgsmål for at få den hjælp, de har brug for?

En interessant gennemgang fremhæver tre nemme spørgsmål at fokusere på …

Bog leverer feedback workshop

Betydningen af ​​procesbaseret feedback

Med den enorme indflydelse, det kan have på læring, er det vigtigt at spørge: Hvad er den bedste måde at give feedback til studerende?

Forskning har identificeret fire hovedtyper af feedback, som du kan læse meget mere om i denne blog, men en bestemt undersøgelse sammenlignede to vigtige måder at tilbyde feedback på:

Resultatbaseret feedback-Denne type, muligvis den mest almindelige, fokuserer på, om en opgave er afsluttet med succes.

Procesbaseret feedback-Denne type fokuserer på de beslutninger, som studerende tog under en opgave, de teknikker, de brugte, og hvordan de nærmet sig opgaven.

Så hvad fandt de? Selvom resultatbaseret feedback kan være nyttigt, når dine studerende har misforstået et koncept, er det ikke særlig generelt, hvilket gør det usandsynligt at hjælpe studerende med at lære overførbare strategier.

Som et resultat var procesbaseret feedback meget mere effektiv til at forbedre studerendes præstationer i undersøgelsen, hvilket antyder, at det hjælper dem med at få mest muligt ud af deres læring.

3 Væsentlige spørgsmål til procesbaseret feedback

En fascinerende gennemgang af litteraturen om feedback og dens indflydelse på studerendes læring og præstation identificerede, at effektiv procesbaseret feedback svarer tre særlige spørgsmål.

Så hvad er de, og hvordan kan du sikre dig, at du svarer dem i dit klasseværelse?

“Hvor skal jeg hen?”

Dette første spørgsmål handler om at identificere og sætte det overordnede mål for den aktuelle opgave. At vide, hvad de arbejder på, kan hjælpe studerende med at forberede sig på og fortsætte mod forhindringer, samt holde deres motivationsniveauer i hele.

Her er nogle måder at hjælpe dine studerende med at forstå, hvor de skal hen:

Definer kriterierne for succes – forskning antyder, at vage mål, der ikke er klare om, hvad der udgør succes, måske ikke er så effektiv. Opmuntr dine studerende til at definere et bestemt mål, såsom “studie i en time hver dag” snarere end bare “studerer mere”.

Hjælp dine studerende med at forpligte sig til deres mål – bare fordi dine studerende har sat et mål i dit klasseværelse, indebærer ikke, at de er fuldt engagerede i det. Nogle måder at motivere studerende til at gøre dette inkluderer at få dem til at skrive deres mål ned, glædelige dem for at opfylde deres mål og sørge for, at de deler ansvarlighed med og opmuntres af lærere, kammerater eller forældre.

“Hvordan skal jeg hen?”

Dette andet spørgsmål handler om at reflektere over de forbedringer, som studerende har foretaget, fordi de begyndte at arbejde på et mål, eller fordi den tidligere opgave, de har arbejdet på. Dette beder dem om at tænke på deres fremskridt og hvordan man fortsætter med at forbedre de teknikker, de bruger.

For at hjælpe dine studerende med at reflektere over, hvad de har gjort indtil videre, skal du fokusere på at tilskynde til selvreflektion. At give dine studerende feedback om, hvor meget fremskridt de har gjort, er yderst effektiv til at forbedre deres læring, og vil give dem en tillidsforøgelse, der burde brænde deres motivation.

“Hvor skal man næste?”

Det tredje og sidste spørgsmål handler om de næste skridt, som en studerende skal tage for at bringe dem tættere på deres mål. Dette kaldes ofte at fodre fremad – i stedet for at fokusere på den studerendes tidligere præstation, handler det om, hvordan man forbedrer, og hvilke valg der skal træffes fra det tidspunkt. Som en ekstra bonus hjælper det at lægge vægt på at få bedre, at eleverne undgår at føle sig bedømt og reagere defensivt på feedbacken.

Nogle måder at føde fremad inkluderer:

Foreslår hvilke strategier, adfærd og processer at prøve næste gang

Deling af ideer til, hvordan man forbedrer

At lade eleverne tænke over, hvad de skal gøre anderledes selv

Sidste tanker

Feedback er afgørende for Manchester United Trøje forbedring af studerendes, men ikke alle feedback gøres lige.

Fokus på feedback, der adresserer de væsentlige punkter i den studerendes læringsrejse og fodrer deres motivation, er den mest effektive måde at hjælpe dem med at komme videre. Disse tre spørgsmål Leeds United Trøje vil hjælpe dig med at vælge de bedste elementer til at diskutere og vil hjælpe dine studerende med at opsøge den feedback, de har brug for.

Leave a Reply