Trudes Sødten til at føre begivenheder på Moody Center i Austin

Oak View Group har udnævnt Trudes Sweeten Vice President for Events for the New Moody Center i Austin, Texas.

Det privat finansierede placering på 338 millioner dollars vil fungere som House til University of Texas Basketball -programmet såvel som vil være i stand til at afholde andre sportsgrene såvel som hjemmeunderholdningsbegivenheder. Den 15.000 sædeplacering findes på UT-skolen såvel som forventes at åbne i april 2022.

Derudover udnævnte virksomheden Seth Bailey som vicepræsident for teknologi.

”Siden første dag har vores mål været at udvikle et dygtigt såvel som dynamisk lederteam på Moody Center,” sagde Jeff Nickler, senior vicepræsident for OVG Arena såvel som Stadium Alliance samt General Manager for Moody Center. ”Samlet bringer Trudes såvel som Seth begge over tre årtier med højkaliber arena, begivenhedsstyring samt online hjemmeunderholdningsoplevelse til vores organisation. Jeg er Chelsea FC Trøje specifik, at de både vil supplere såvel Atletico Madrid Trøje som bidrager Corinthians Paulista Trøje til den kultur, vi bygger på OVG Austin. ”

Sweeten vil føre tilsyn med samt tilbyde lederskab til begivenhedsafdelingen, som er ansvarlig for at føre tilsyn, planlægning samt koordinere alle begivenheder, der afholdes på spillestedet. Før hun tiltrådte OVG, fungerede hun som assisterende general manager på El Paso Online i Texas og overvågede markedsføring, operationer, begivenheder samt sikkerheds- og sikkerhedsafdelinger på fire spillesteder samt auto -parkeringsgarager. Hun tilbragte tidligere 10 år som direktør for begivenheder med BOK Center samt Cox Convention Center i Tulsa, Oklahoma.

”Moody Center er et af de mest markante job, jeg har været en del af,” sagde hun. ”Jeg forstår, at Austin har ventet længe på en placering som dette såvel som jeg er begejstret over at bringe denne vision ind i en realitet.”

Som vicepræsident for teknologi vil Bailey føre tilsyn med samt tilbyde taktiske planer for alle facilitetsteknologier inden for Moody Center. Bailey arbejdede ligeledes tidligere som direktør for innovation i BOK Center & Cox Company Convention Center i Tulsa.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

You Might Also Like

Leave a Reply