Kathy Nelson for at lede besøg KC og Kansas City Sports Commission

Kathy Nelson, den mangeårige præsident for Kansas City Sports Commission og Foundation, vil også blive leder af byens konvention og besøgende Bureau, besøg KC, med virkning fra 1. januar , 2022.

Nelson vil lede begge organisationer efter at have været ved roret i Sports Commission i de sidste 10 år. I sin udvidede rolle vil hun levere beregnet tilsyn Juventus Trøje med begge regionale organisationer og hjælpe med at generere økonomisk udvikling til destinationen gennem møder, konventioner, sport og turisme.

”Kathys konsekvente ledelse, effektivitet og venlighed, når man samler betydelige sportsrelaterede begivenheder-hvad enten det er en utrolig skålparade eller en ungdomssportlejr-har hjulpet med at hæve Kansas Citys track record som en førsteklasses sportsby, og vi ser frem til hende På baggrund Newcastle United Trøje af denne succes med besøget KC -teamet, ”sagde Kansas City -borgmester Quinton Lucas. “Med en ny lufthavnsterminal, udvidet gadevogn, smukt konferenceområde og et ekstatisk og indbydende samfund ser FC Porto Trøje vi frem til Kathy, besøger KC og Sports Commission, der fortsætter med at cementere Kansas City som den bedste konference- og turistby i landet.”

Kansas City Sports Commission og Besøg KC vil fortsætte med at fungere som individuelle enheder og opretholde separate stabe, bestyrelser og missioner under planen. Nelson vil arbejde for at forbedre tilpasningsmulighederne og beregnede partnerskaber med lang rækkevidde for at hjælpe med at drive begge organisationer fremad.

”I hele min karriere har jeg haft æren af ​​at gå ind for Kansas City som en dynamisk og indbydende destination,” sagde Nelson. ”Når jeg påtager mig denne nye rolle, kender jeg både Kansas City Sports Commission og besøger KC vil fortsætte med at føre anklagen for vores bys løbende vækst og succes. Vores overgangsteam, der inkluderer Cindy Circo, Regina Croucher, Gloria Jackson-Leathers, Kevin Pistilli, Jeanette Prenger og Denny Scott, har været uvurderlig under denne proces, og jeg kan ikke takke dem nok for deres flid og hårdt arbejde. ”

Nelson har samarbejdet med Visit KC om flere større sportsbegivenheder i byen og har fungeret i besøget KC-bestyrelsen i en ex-officio-kapacitet i betragtning af at 2015. Hun vil blomstre Jason Fulvi, der forlod besøg KC i september.

Nelson er en indfødt fra Kansas City, der tiltrådte Sports Commission -personalet i august 2010. Hun har været præsident og administrerende direktør i betragtning af at november 2011. Hendes baggrund inkluderer seniorledelsesstillinger inden for marketing, salg og kampagner på Time Warner Cord and Metro Sports, ud over at En række roller hos Fox 4/WDAF-TV i Kansas City. Hun er også et tidligere bestyrelsesmedlem i Sports Events and Tourism Association.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

You Might Also Like

Leave a Reply