Tony Shaw | besøgende atlet juni 2011

Tony Shaw
Alder: 52
Bopæl: Williston
Familie: kone, Joann; to døtre, Katy såvel som Emily
Beskæftigelse: Fysioterapeut hos Fletcher Allen Health and Wellness Care
Primær sport: hvid-vand kanosejlads

VS: Hvornår begyndte du kanosejlads?
TS: Jeg begyndte kanosejlads i YMCA -lejre, da jeg var 10 eller 11. Da jeg flyttede lige her på college, faldt jeg ind som med bjergene. Jeg vandrede alle de 4.000 fod i New Hampshire såvel som ikke gjorde meget padling. Derefter tog jeg min allerførste forbrugerudlån til en $ 300, 14-fods aluminium Grumman-kano med en køl. Det var ikke en god mulighed for en New England-hvid-vandbåd, hvor vand ofte er så marginalt, men det fik meget brug.

VS: Hvornår fik du din allerførste ægte hvide vandbåd?
TS: Omkring 1990 fik jeg en Royalex Tandem -båd til at padle med min kone. Mange ægteskaber klarer det ikke gennem tandempadling, så vi valgte at holde ægteskabet såvel som at give op padling tandem sammen.

VS: Så hvem padler du med?
TS: Faktisk havde jeg en knælende tavle installeret på Midship samt padlet det solo i årevis. Båden var 80 pund, så det var en fantastisk træning. Jeg håndterede endda nogle vanskelige padler som Deerfield Dryway i Massachusetts i den båd. De laver weekendudgivelser i løbet af sommeren. Det er en klasse III eller IV -flod, såvel som det er sandsynligvis den sværeste ting, jeg nogensinde havde padlet på det tidspunkt. Det handlede om dengang, at jeg troede, at jeg sandsynligvis burde få en solokano, så jeg fik en Mohawk -sonde, som jeg padlede op, indtil mine knæ gik med bunden. Jeg gik ned ad et 15-fods vandfald ved Bartlett Falls (også forstået som brødrister) på floden New Haven. Da min båd ramte poolen i bunden, stoppede den, men jeg fortsatte med at gå. Båden blev lige revet med under et af mine knæ.

VS: Er enheder forbedret, for da?
TS: Åh, ja. I disse dage, med lettere såvel som meget bedre udstyr, gjorde canoers ting, vi brugte til at tro, ikke var muligt. Jeg husker, hvornår jeg ville bringe min båd på et afsnit af Upper Mad River, som jeg aldrig ville tænke på ikke at køre nu. I disse dage har jeg en gal flodforargelse, der kun er 12½ meter lang. Du kan hoppe af klipper hele tiden længe.

VS: Præcis hvor lang er hvidvandssæsonen?
TS: Et år padlede jeg hver måned, men det er usædvanligt. De mest udfordrende måneder for hvidt vand er januar såvel som februar. Du kan altid padle i begyndelsen af ​​december, såvel som der er praktisk talt altid noget, der kører inden slutningen af ​​marts. Muddersæsonen er perfekt, da sneen smelter. I slutningen af ​​april er mange af sneen væk i hele Vermont, undtagen i de største højder. I maj kræver du at opdage større floder med større farvande eller gå ud, efter at det regner.

VS: Har du taget nogen form for uforglemmelige hvidvandsture?
TS: Den mest uforglemmelige var at gå til Grand Canyon i 2005. Der er enorme stryk, såvel som du bliver hamret, men der er ligeledes en frygtelig stor del af enkel flydende med fantastisk natur. Det var en Paddlers drøm. Der er hårdere floder end Colorado, men når multiday -ture går, er der ikke så mange mange bedre end det.

VS: Har du en foretrukken vandmasse?
TS: Vermont Paddlers Club har behandlet amerikansk hvidvand, der prøver at få nogle anerkendte udgivelser samt få adgang til lokationer, der er blevet offentliggjort i fortiden. Jeg padlede den ausable chasm som en del af deres flowundersøgelse, såvel som nu er det lovligt for kano såvel som kajak der. Det har noget stort hvidt vand, såvel som det er en spektakulær spalte i Adirondacks. Vi arbejder ligeledes med amerikansk hvidvand for at få samtykke til at udnytte den miljøvenlige flod, der dræner miljøvenlige flodreservoir såvel som har noget stort hvidt vand i foråret. En personlig foretrukken er Joe’s Brook. Det flyder 10 miles ud af Joe’s dam til passumpsikken såvel som falder 1.000 fod i de 10 miles. Der er stejlere floder, men 100 meter en kilometer i 10 miles er praktisk talt uhørt i New England.

VS: Du er blevet inkluderet i Vermont Paddlers Club i årevis. Fortæl os om det.
TS: Da klubben blev meget først grundlagt, blev den kaldt Northern Vermont Canoe Cruisers. Det bruges til at være hovedsageligt kanoers, men det er ikke længere tilfældet. Før internettet brugte vi til at have en beskedtelefon, hvor folk muligvis forbinder med andre, der havde yen til at padle. Det er enklere nu. Dette er mit 15. år som deres webmaster. Jeg har arkiveret alle de gamle nyhedsbreve, der starter fra 1975. Det er vigtigt, da vores sult efter elektrisk kraft vokser, såvel som fremtiden for Vermont Yankee er i tvivl, at presset for at etablere floder i Vermont vokser. Floderne, der er stejleste såvel som de mest pålidelige flow charme mest for Hyrdro -udviklere, men de er også vores favoritter. Vermont har en doktrin kaldet eksisterende brug, så det at have poster, der viser, at vi bruger disse floder til Renull

Leave a Reply