Maryland til at holde USA Cycling Marathon Mountain Bike National Championships

Gambrill Specificer Park såvel som Frederick Watershed CWNA i Serbiens fodboldlandshold Trøje Frederick, Maryland, afholder 2021 USA Cycling Marathon Mountain Bike National Championships den 23. Server som begivenhedsværten, der arbejder omhyggeligt med embedsmænd fra Maryland Department of Natural Resources (DNR), Gambrill specificerer parkpersonale, se Frederick, byen Frederick, Frederick Region-regering samt de midtatlantiske off-road elskere ( Mere) Inc. til at arrangere begivenheden

”Vi er glade for at afsløre 2021 USA Cycling Marathon Mountain Bike Nationals på Gambrill Specificer Park,” sagde Tara McCarthy, direktør for National Events for USA Cycling. ”Med det, der har været et vanskeligt år for arrangementsorganisationen, har vi opdaget en fremragende partner i Maryland Sports Compensation samt See Frederick. Everton FC Trøje Hollands fodboldlandshold Trøje Disse organisationer har gjort det muligt for os at afholde dette nationale mesterskab i år såvel som vi ser frem til et vanskeligt midtatlantisk program for vores racere. ”

”Denne erklæring er virkelig kulminationen af det partnerskab, der har etableret i de sidste par år mellem vores kontor, Maryland Sports Compensation såvel som USA Cycling,” sagde Terry Hasseltine, administrerende direktør for Maryland Sports Commission. ”Vi havde det privilegium at arbejde med USA Cycling i 2018 samt 2019 som en del af U.S. Amatørvejstatsere med vores team Maryland -partner, se Hagerstown såvel som Washington County, såvel som nu har vi chancen for at arbejde med dem Sammen med endnu et Team Maryland -partner i See Frederick. ”

Maryland har navngivet sig selv i cykling såvel som vil holde Maryland Cycling traditionel leveret af UnitedHealthcare, en UCI-sanktioneret begivenhed, i tre år, der begynder i 2022.

USA Cycling-begivenheden er en en-dags konkurrence, der vil tage placering inde i Gambrill Specificer Park såvel som Frederick Watershed CWNA, der findes på ryggen af Catoctin-bjergene i Frederick County. Selvkontrol på langrendet dækker mellem 37 såvel som 99 miles, som er sanktioneret af USA-cykling såvel som UCI. Arrangementet forventes at trække i omkring 400 ryttere.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

You Might Also Like

Leave a Reply