Marshall Hilliard, der deltager i Explore Ashville som vicepræsident for salg

Ashville, N.C. – Udforsk Asheville Convention og besøgende Bureau har udnævnt byens indfødte Marshall Hilliard til organisationens nye vicepræsident for salg.

Med en prisvindende erfaring inden for gæstfrihedssalg og marketing, der spænder over næsten tre årtier, har Hilliard haft lederstillinger med store hotelmærker i Boston, Atlanta, New Orleans og Charlotte, herunder Hilton, Westin, Bissell Hotels og Marriott’s The Ballantyne. Mange for nylig fungerede han som områdedirektør for salg og marketing for Windsor Hospitality’s Marriott -mærker, herunder renæssance Asheville. Han efterfølger Dianna Pierce, der trak sig tilbage i marts efter 26 år med Explore Asheville.

Hilliard Aston Villa FC Trøje vil lede teamet af otte salgsfolk, der er ansvarlige for at Hollands fodboldlandshold Trøje tiltrække gruppekonferencer, begivenheder, incitamentsture og udøvende tilbagetrækninger til Asheville.

”Vi er ivrige efter, at Marshall deltager i vores talentfulde team. Hans salgsledelseserfaring og personlig viden om Asheville vil bidrage betydeligt til at fremme og tjene dette meget specielle samfund, ”sagde Victoria“ Vic ”Isley, Senegals fodboldlandshold Trøje præsident og administrerende direktør for Explore Asheville.

”Jeg er beæret og begejstret over at blive medlem af Explore Asheville på et kritisk tidspunkt i vores turistsamfund,” sagde Hilliard. ”Ud over at være indfødt i Asheville har jeg ekstraordinær lidenskab og kærlighed til denne distinkte destination.”

En kandidat fra Appalachian State University med en BSBA -grad i gæstfrihedsstyring, Hilliard, officielt hans nye position den 26. april.

You Might Also Like

Leave a Reply