Ugens Job: Spectator Publications Manager, Birmingham 2022

Vi er glade for at give dig detaljer om den seneste uges opgave – drevet af Worldwide Sports – som er en interessant ledig stilling til en Spectator Publications Manager på Birmingham 2022 Commonwealth Games.

Birmingham 2022 søger efter en erfaren Spectator Publications Manager for at deltage i Teamet for Event Services (EVS). Spectator Publications Manager vil være ansvarlig for scoping, udvikling, produktion samt forsendelse af bestemte tilskuerpublikationer.

Den succesrige kandidat garanterer den effektive kaskade såvel som formidling af tilskuermeddelelser Spaniens fodboldlandshold Trøje for at lette den glatte løb for alle konkurrencesteder; Støtter forsendelsen af spillets kommunikation såvel som operationelle planer såvel som teknikker til at hjælpe tilskuere med at få mest muligt ud af deres dag.

Indstillingen har brug for det private til at tro såvel som gå i tilskuerens sko, for at forstå såvel som at destillere al den info, som tilskueren kan kræve at forstå i et underholdende såvel som praktisk format. Kandidaten burde have stærke forbindelsesopbygningsevner, være en positiv forfatter, der er komfortabel med at arbejde på tværs af digitale, trykte såvel som oplevelsesmæssige elementer for at etablere effektive såvel som inspirerende tilskuerkommunikationsindhold.

Ansvar
Funktionen fungerer omhyggeligt med EVS -operationerne fører på tværs af konkurrencesteder til planlægning, samler samt skaber indhold, ud over at samarbejde med andre praktiske områder (FA) for at integrere deres vigtige meddelelser på en fjernelse og kortfattet måde.

Planlæg samt give effektiv såvel som skræddersyet kommunikation til enhver tilskuergruppe til støtte for deres private om placeringsoplevelse, så de har alle de Senegals fodboldlandshold Trøje oplysninger, de kræver for at få mest muligt ud af deres spiloplevelse.

Drive tilskuermaterialeudvikling, arbejde med interiør såvel som udenfor interessenter for at garantere præcise såvel som konsekvent meddelelser i Birmingham 2022 på tværs af hvert sted såvel som platform.

Opret markedsledende tilskueringsguider for alle de 14 konkurrencesteder såvel som andre kommunikationsmateriale efter behov, inklusive alle de oplysninger, som tilskuere kræver for at planlægge såvel som glæde ved deres dag ud.

Opret en akademisk pjece, som unge i alt på stedet for at forbedre deres dag såvel som at give livs vision til familier.

Producer scripts til tilskuersikkerhedsoplysninger, der skal bruges på placering på PA/Big -skærme såvel som andre Spectator -kommunikationsplatforme efter behov, og samarbejder med sportspræsentation FA.

Koordinerer kunstværker, fører tilsyn med produktionen såvel som forsendelse af enhver form for tilskueroplevelse af topkvalitetsoplevelse på spillestedet, såsom Sport Present-grafik såvel som billedchancer for at hjælpe med at bringe spilhistorierne til live.

Giv så meget som dato tilskuerinfo til appen, tilskuerkort såvel som lommeguider.

Giv placeringsassocierede ofte stillede spørgsmål Ecuadors fodboldlandshold Trøje til spilwebstedet, kontakt center, der arbejder omhyggeligt med andre vigtige FA’er, såsom billettering såvel som kommunikation for at garantere, at de har de oplysninger, de kræver for at gå sammen med hver fase af billettering såvel som kommunikationsprocessen.

Støt organisationen i at svare på tilskuerforespørgsler på spiltid, koordinering mellem hovedkvarteret kommer i kontakt med center såvel som EVS -holdene på spillesteder.

Støtt træningsteamet i topperioder med materiel copywriting såvel som i forsendelsen af uddannelse til EVS -arbejdsstyrken efter behov.

Færdigheder og erfaring

Bevist erfaring med at styre kommunikationsopgaver i større begivenhedsmiljøer i lignende skala såvel som niveau.

Erfaring med at arbejde i et PR -team på en begivenhed, der administrerer sociale netværksfoder på tværs af platforme.

Erfaring med at producere personalmanualer såvel som tilskueguider på tværs af multi -spillesteder.

Evne til at arbejde inden for en tværfaglig organisation såvel som at udvikle aktive, kooperative partnerskaber med eksterne organisationer på en integreret måde.

Den indvendige opgavetitel er Spectator Communications & Interaction Manager som vist i opgavebeskrivelsen.

Løn: Konkurrencedygtig

Startdato: August 2021

Slutdato: august 2022

Placering: Birmingham

For den fulde opgavebeskrivelse, ud over detaljer om nøjagtigt, hvordan du ansøger, skal du klikke her.

Ugens opgave gives dig af Worldwide Sports (Globalsportsjobs), verdens førende ekspertkarriererplatform for den verdensomspændende sportsindustri.

ALSD Worldwide tilbyder året rundt indsigt såvel som erfaringer omkring forbedring af indkomst med nye bygninger, renoveringer, serviceudvidelser, premium siddepladser, gæstfrihed, F&B, innovation samt genåbning. For meget mere information, klik på banneret nedenfor …

Den næste udgave af ALSD Worldwide afholdes af Liverpool Football Club 6-7 september 2021, såvel som vil fungere en konference på højt niveau, udstilling såvel som netværksbegivenheder, ud over Ture of Anfield,Evertons Goodison Park såvel som M&S Bank Arena.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for premium sæde- og sportshospitalfrihedssektoren
#ALSD – Fører premium sædeindustrien i de sidste 30 år
#sportsvenuebusiness – den førende platform for branche -nyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel

Leave a Reply