Spikeball National Tour for at debutere i Monroe, Washington i juli

The SpikeBall National Tour, vil gøre sit første stop i Monroe, WA., Den 24. og 25. juli i Skyomish River Park.
Snohomish, WA. – Byen Monroe er blevet valgt til at være vært for en af de 10 SpikeBall National Tour Series -begivenhedssæt til 2021.

Turnédatoerne er 24. og 25. juli i Skykomish River Park, og dette er første gang Brighton & Hove Albion FC Trøje serien kommer til Snohomish County.

Turnéformatet inkluderer udfordrer og premier/pro -afdelinger og vil være to dage. Der vil nybegynder, ungdom, mellem- og kvinders divisioner, og disse afdelinger vil blive belyst lørdag den 24. juli. Hold fra hele USA vil konkurrere i bedste af tre kampe, og registrering er åben for alle aldre.

”Spikeball har været vært for succesrige begivenheder uden for Seattle i Southampton FC Trøje de Sanfrecce Hiroshima Trøje sidste par år. Vi er meget glade for at øge vores opmærksomhed og bringe en fantastisk konkurrence til Snohomish County og det fantastiske Pacific Northwest i 2021, ”sagde Nora White, senior national begivenhedsdirektør for Spikeball.

”Spikeball er en af de sportsgrene, der er i drift i popularitet i de sidste par år. Det er spændende at være vært for denne nationale turné for første gang i Monroe, ”sagde Tammy Dunn, administrerende direktør for Snohomish County Sports Commission. ”Ved at være vært for SpikeBall -begivenheden håber vi, at sporten vil vokse lokalt og regionalt i løbet af de næste par år.”

Registrering er nu åben kl

Leave a Reply