Echo Arena afslører pladsen af Echo Arena Liverpool

Echo Arena Liverpool er indstillet til at fordoble sin gulvkapacitet ved at være vært for live -begivenheder i søsterens stedudstillingscenter Liverpool.

Udstillingscentret omdannes til rummet af Echo Arena Liverpool for op til 7.000 mennesker – praktisk talt dobbelt så stor som den stående kapacitet på Echo Arena.

Besøgende vil være i stand til at glæde sig over en række hjemmeunderholdning, der spænder fra store optrædener til dans til større sportsbegivenheder i det 8.100 kvm -sted, der indeholder tre haller.

Siden åbningen i 2015 er udstillingscenter Liverpool blevet brugt til store udstillinger som MCM Liverpool Comic Con og International Company Festival samt konferencer, herunder Arbejderpartiets. Det vil nu blive transformeret for at gøre det muligt for campus-den eneste specialbyggede sammenkoblede arena, konvention og udstillingscenter i Europa-at være vært for endnu meget mere live-begivenheder. Det vil fortsætte med at være vært for udstillinger, banket og konferencer.

Ben Williams, kommerciel direktør, sagde:

Rum af Echo Arena Liverpool er den seneste tilføjelse til AZ Alkmaar Trøje vores pakke med live begivenhedslayouts og supplerer Echo Arena, Echotwo og Auditorium Liverpool.

Brug af hallerne enten separat eller i kombination vil gøre det muligt for os at være vært for adskillige meget flere besøgende alt på et niveau – vi er i øjeblikket vært for op til 3.600 mennesker på gulvet på arenaen for optrædener, men dette kan nu praktisk talt fordobles i rummet Kashima Antlers Trøje af Echo Arena Liverpool .

Denne nye konfiguration fremhæver vores campus fleksibilitet og fleksibilitet. Vi kan nemt være vært for samtidige begivenheder i Echo Arena, BT Convention Center og Exhibition Center Liverpool, der spænder fra hjemmeunderholdning til konferencer til banket til udstillinger.

Exhibition Center Liverpool er klar til at være vært for Gary Numan denne torsdag (27. juli) efterfulgt af Brian Wilson præsenterer kæledyrlyde den følgende nat (28. juli), og en begivenhed skal annonceres senere i denne uge, som vil være den første, der afholdes under Nyt brand, plads efter Echo Arena Liverpool.

Billeder, høflighed: Echo Arena Liverpool

#Sportsvenuebusiness – Holder Sporting CP Trøje dig ved det!

Del denne artikel

Leave a Reply