Ønsker folk dårlige nyheder, selvom det vil hjælpe dem?

Hvis du muligvis vælger at høre de fattige nyheder, ville du?

Selv når det betragter deres personlige liv (sundhed, økonomi, forhold …), vælger folk ofte, at de ikke rigtig ønsker at vide det. Nogle mennesker kan bruge meget tid såvel som en indsats på at søge Bayer 04 Leverkusen Trøje efter information, men når det er inden for deres rækkevidde, vælger de at ignorere eller fordreje det, hvis det er dårlige nyheder. Vi har dog ligeledes tjekket undersøgelser, der specificerer, at andre kan vælge et bestemt dog ugunstigt resultat over et usikkert.

Så vil vi virkelig høre de fattige nyheder, selvom det kan være nyttige for os? såvel som i bekræftende fald, hvordan kan vi reagere bedre?

Bogpræstation under Pressure Trainee Workshop

Den ikke forståelse

Usikkerhed er uundgåelig, i det mindste på et tidspunkt i vores liv. Mange af os føler det lige nu, da vi oplever denne verdensomspændende pandemi såvel som en usikker fremtid. Som du kan forestille dig eller endda forbinde dig, udløser denne følelse af ikke at forstå ofte ofte en stor stress. Når du behandles med en usikker situation, kan du muligvis opdage dig selv konstant og tro på ethvert muligt resultat, selvom vi forstår, at dette understreger folk.

Forskning antyder, at usikkerhed virkelig udløste mere stress end et bestemt ubehageligt resultat. Denne forskningsundersøgelse omfattede 45 deltagere, der spillede et computerspil, hvor de skulle antages, hvis der var en slange under en klippe, de derefter skulle vende om. Da der var en slange, fik de et ubehageligt elektrisk stød. Spillet ændrede sig konstant for at holde et usikkerhedsniveau igennem. Et par deltagere fik at vide, hvilke klipper der skjulte en slange såvel som derfor, forstået på forhånd, når de ville få et elektrisk stød. Resultaterne opdagede overraskende, at deltagere, der fik at vide, at de havde en 50% mulighed for at få et ubehageligt elektrisk stød, havde højere stressniveauer end dem, der fik at vide, at der var en 100% mulighed for at blive chokeret. Dette viste, at folk endte med at blive stresset i tider med usikkerhed, da de ikke er i stand til at forberede sig på det potentielle resultat.

Dette viser nøjagtigt, hvordan vi hellere vil forstå de dårlige nyheder; I dette tilfælde skal du få et ubehageligt chok end at blive efterladt i mørket om vores skæbne, mens vi vender en klippe. Nogle forskere mener dog, at folk virkelig ville vælge at ignorere dårlige nyheder, selvom det kan hjælpe dem. Igen kommer denne usikkerhed om ikke at forstå et bestemt resultat i spil; Imidlertid vælger mange at forblive uvidende.

Vælger at ignorere

I dag er info overalt. Bare afhent din telefon så godt som du kan opdage om alt hvad du vil. Er denne high-end af hurtigt tilgængelig info virkelig noget, vi ønsker?

Forskning antyder, at når ugunstige oplysninger om ens økonomi, personlige egenskaber eller sundhed er frit tilgængelige, foretrækker folk ofte at ignorere det. Disse tre domæner menes at være psykologisk såvel som materielt konsekvens såvel som kan prioriteres på en anden måde afhængigt af individet.

Denne idé er virkelig ekstremt bredt kendt inden VM i fodbold Trøje for adfærdsøkonomi såvel som omtales som info -undgåelse. På trods af metoden lyder det, at undgåelse af info er ikke altid en dårlig ting, såvel som ikke skal tænkes på en afspejling af uvidenhed. Årsagerne til information om information kan være personlig for enhver privat såvel som deres specifikke omstændighed, men det er ofte forbundet med stress og angst eller strategi. Du kan forhindre specifik info, da du forstår, at det Manchester United Trøje vil forårsage stress og angst såvel som stress, såvel som derfor ikke forståelse såvel som at være i stand til at forblive optimistisk kan virke som den allerbedste mulighed. Det strategiske synspunkt kan være særlig nyttigt, hvis info potentielt kan smide dig væk fra dit spil. At forblive uinformeret kan hjælpe med at holde dig inspireret, da der ikke vil være noget at overtale dig til at gøre andet.

Reagerer på dårlige nyheder

Som verden tilbyder med denne verdensomspændende pandemi, venter vi konstant på nyheder. Uanset om dette vedrører udviklingen på en vaccine eller nøjagtigt hvor meget længere vi opholder os i lockdown, har de fleste af nyhederne i dag et ugunstigt element i det. Imidlertid er det til sidst lige så meget som os at vælge nøjagtigt, hvordan vi lader denne nyhed påvirke vores liv såvel som tankegang. Hvis vi vælger at slippe af med al usikkerhed såvel som at acceptere de oplysninger, vi har givet, er det vigtigt at opdage nøjagtigt, hvordan man håndterer de fattige nyheder.

Når vi hører noget chokerende eller foruroligende, skal vi først huske at tage en dyb indånding såvel som at behandle oplysningerne. Det er enkelt at hoppe til konklusioner såvel som at træffe udslætbeslutninger, men konsekvenserne af dette er ofte negative. I stedet skal du angive alle fakta såvel som at tage lang tid på at forstå situationen grundigt. Når du har en meget bedre forståelse af info såvel som nøjagtigt hvordan det vilnull

Leave a Reply