Junior tennisspillere og forældrestøtte

Forældre: Støtter unge tennisspillere

Har du et par tip i sidste øjeblik til dit barn inden den store kamp på negling, der tjener? Gem det.

Det er den bedste måde at hjælpe dine børn med at lykkes, ifølge junior tennisspillernes præferencer for forældreadfærd, en undersøgelse offentliggjort af Journal of Applied Sport Psychology.

Ungdomstennisspillere er påvirket af endnu subtile ændringer i støtte fra deres forældre under kampe og drager meget mere fordel af generel opmuntring og støtte end fra teknisk vejledning før eller under en kamp.

I undersøgelsen, der blev offentliggjort i sidste måned, fokuserede fokusgrupper af konkurrencedygtige ungdomstennisspillere i alderen 12 og 15 spørgsmål om forældremyndighed. Tennisspillerne, der deltog i undersøgelsen, konkurrerer enten regionalt, nationalt eller internationalt og træner i gennemsnit 15 timer om ugen.

Tennis er i modsætning til holdsport, hvor individuelle spillere kan blandes ind. I stedet udfører individuelle spillere på en piedestal. For børn kan denne piedestal være en krævende en, der afslører mangler og svagheder.

Børnene sagde, at de nød godt af støttende forældre, der fokuserede på indsats snarere end Real Betis Balompie Trøje præstationer.

”Jeg hader, når mine forældre de, de ser på din første kamp, ​​og så siger de,” Åh din anden kamp er dette og så Australiens fodboldlandshold Trøje din tredje. . . ‘”Sagde en tennisspiller. ”Som de forventer, at du vinder hele tiden.”

Børnene, der blev spurgt, mente også, at vejledning fra forældre før eller under en kamp var distraherende. Kun dem, hvis forældre tidligere havde konkurreret på et højt niveau i sporten, sagde, at de følte, at de drager fordel af forældrenes rådgivning.

Praktisk vejledning er dog til gavn for ungdom. Børn mente, at generel vejledning og støtte som matchforberedelse (inklusive diæt, strækning og opvarmning) var ved og stor hjælpsom.

Fokusgrupperne konkluderede også, at forældre, der understreger præstation snarere end indsats, kun øger ungdommens spændingsniveau. De, der bekymrede sig for, hvad deres forældre ville sige, efter at en kamp led meget mere under disse kampe, sagde FC Porto Trøje fokusgrupperne.

Besøg børnenes sportspsykologi for at læse resten af ​​denne artikel.

Lær beviste mentale spilteknikker til at udføre dit bedste på banen!

Udfører du (eller dine spillere) op til din evne i konkurrence?

Bringer du dit bedste og mange selvsikre spil til kampe?

Succesrige tennisspillere har lært, hvordan man udfører med den øverste tillid til turneringer.

Hvis du er klar til at forbedre din mentale sejhed og udføre med den øverste tillid til kampe, kan tennistillid: Mental sejhed for turneringsspillere kan hjælpe dig med at gøre dette!

Brug tennistillid til at hjælpe med at øge din mentale sejhed i tennis og opdage kraftfulde og beviste mentale spilteknikker, der har hjulpet professionelle atleter med at vinde!

Tennistillid: Mental sejhed for turneringsspillere

Hvad siger Mental Game -kunder?
”Tak for al den viden, værktøjer, materiale og hjælp, du har givet mig gennem dette kursus. Det var virkelig en fantastisk oplevelse. Jeg ser frem til at integrere dette mentale træningssystem ikke kun til studerende i klubben, men også bringe denne fantastiske uddannelse udenfor til atleter, der virkelig er engagerede, og stræber mod at nå deres øverste præstation. ”
~ Tim Whitehead, Head Tennis Professional, MGCP

Download vores helt gratis tennispsykologirapport!

Oplev, om du laver en eller meget mere af disse “dyre” uforcerede mentale spilfejl under kampe!

Download vores helt gratis tennispsykologirapport:

Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Du vil opdage:

Hvordan dit sind kan være dit bedste eller værste aktiv på banen.

Hvis du bruger dit sind effektivt mellem punkter.

En teknik, der kan hjælpe dig med at slippe det sidste punkt.

De øverste mentale spilfærdigheder, du har brug for for at mestre for at øge din selvtillid og ydeevne mellem point.

Klik her for at downloade din helt gratis rapport i dag: Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Hvad siger tennisspillere?
”Danielle gjorde det virkelig godt med at kontrollere hendes følelser under kampene i dag. Vi var meget glade for hende for ikke at have vist hendes frustrationer under kampen; Jeg tror, ​​det var en stor præstation. Hun så virkelig kontrol over sine følelser, selv når hun dobbelt skyldte eller begik fejl. De ændringer, vi så på Danielle’s opførsel på mindre end 24 timer, var fantastiske! Tak for din vejledning! ”
~ Jennifer Alamo, tennisforælder

Øg din selvtillid og fokus med ekspert mental spilcoaching!

Master mental spiltræner Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at erobre dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller gennem Skype, FaceTime eller telefon. Ring til os bompenge helt gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for meget mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores mentale coachingstuderende?
“Magginull

You Might Also Like

Leave a Reply