At holde sig til en mental træningsplan for tennis

Hvorfor tennisspillere kræver mental træning

Hvad bidrager mere til toppræstation i tennis: dine fysiske færdigheder eller mentale færdigheder?

Vigtigere er det, ville du oplyse, at dit mentale spil er på nøjagtigt samme niveau som dit fysiske spil?

De fleste tennisspillere ville bedømme deres fysiske spil på et meget højere niveau end deres mentale spil.

Hvis det mentale spil er lige så vigtigt som dit fysiske spil, hvorfor forsøger dit mentale spil langt bag dit fysiske spil?

Dit svar kan være: ”Jeg leverer op? Jeg har ikke noget koncept, hvorfor mit mentale spil er så langt bag mit fysiske spil. ”

Inden for din bekymring ligger svaret … ”Du giver op!”

Du forbliver sandsynligvis ikke med mental træning længe tilstrækkelig til at gøre en dyb effekt på din præstation.

Dette emne blev øget af en tennisspiller i vores mentale spil tennisundersøgelse:

”Hvordan ændrer jeg mine forventninger til at sikre, at jeg holder mig med mental træning, der er længe tilstrækkelig til at se forbedring i tennis -matchpræstationer samt forstå, at mental træning virkelig fungerer?”

Den bekymring, du øgede, er kendt for mange tennisspillere. Derefter besluttede du, at dit mentale spil har holdt dig tilbage fra at spille på et højere niveau. Du arbejder med en mental spiltræner i et antal uger for at forbedre din selvtillid såvel som fokus i kampe.

Hver uge får du tildelt mentale øvelser, der skal afsluttes, såvel som du diskuterer dem med din mentale spiltræner under dine almindelige sessioner. Du føler, at du får stor indsigt i dit spil såvel som ACF Fiorentina Trøje kan føles en vis grad af forbedring i din selvtillid.

Derefter spiller du en hård kamp såvel som din selvtillid er bare ikke på et højt tilstrækkeligt niveau til at spille på dit højdepunkt. Dette udløser dig til at bekymre dig om mental træning er endda det værd. Du spørger dig selv, “Hvad hvis jeg ikke er i stand til at forbedre mit mentale spil?”

Mange atleter, vi arbejder med, ønsker hurtig reparation eller fix natten over, som ikke findes, når det kommer til det mentale spil.

Du har ret i nøjagtigt, hvordan dine høje forventninger får dig til at telefonopkald til bekymring for værdien af ​​mental træning.

Men tænk på disse spørgsmål: Præcis hvor lang tid tog det dig at ramme en kraftfuld allerførste servering? Serverede det etablering natten over?

Responsen er, at det tog tid at etablere, at stærke servering tog tid. Hver gang du arbejdede på denne servering, blev der foretaget en bitforbedringer, og over tid bidrog disse ubemærkelige forbedringer til udholdenhed i dit spil.

Det nøjagtige det samme er tilfældet med mental træning. Du skal styrke dine forventninger såvel som at forstå, at der ikke sker noget natten over.

Selvom du ikke gjorde øjeblikkelige, mærkbare forbedringer, bliver dine mentale færdigheder stærkere. Disse mentale færdigheder med metode såvel som konsistens vil i sidste ende være en udholdenhed såvel som at tage dit spil til det næste niveau.

For at etablere et stærkt mentalt spil, skal du være lige så konsekvent i din mentale træning, som du er i din fysiske træning.

Udvikling af færdigheder, både fysiske såvel som mentale, har brug for tålmodighed såvel som gentagelse såvel som effekten på dit spil vil være mærkbart dybtgående.

Holdning til et mentalt træningsprogram

Udvikle en 6 måneders mental træningsplan. Præcis hvor ofte vil du øve eller etablere mentale færdigheder om ugen? Hvilke mentale træningskilder vil du bruge? Hvilke mentale færdigheder vil du arbejde for at TSG 1899 Hoffenheim Trøje udvikle?

Hvis du er usikker på, hvad der skal forbedres i dit mentale spil, skal du downloade vores test på SportsPsychologytennis.com. Klik lige her for at få det.

Lær bevist tennis mentale spilstrategier for at udføre din fineste på banen!

Udfører du (eller dine spillere) så meget som din kapacitet i konkurrence?

Bringer du dit fineste såvel som mest positive spil til kampe?

Jeg hører ofte spillere grumle om at overholde problemer, når de spiller i kampe …

”Jeg bliver så stram eller anspændt inden kampe, at jeg ikke kan tro direkte eller have nogen form for rytme i mit spil.”

”Jeg bliver så frustreret over at ramme dårlige skud eller med fejl såvel som det snebold.”

”Jeg forventer så meget, når jeg spiller, at jeg afslører såvel som mister tilliden, når kampen ikke går som planlagt.”

”Min PSV Eindhoven Trøje selvtillid ser ud til at forsvinde, når jeg går fra metode til matchninger så godt, som jeg ikke forstår hvorfor.”

Succesrige tennisspillere har opdaget nøjagtigt, hvordan de skal optræde med ultimativ tillid til turneringer.

Hvis du er parat til at forbedre din mentale sejhed såvel som at udføre med ultimativ selvtillid i kampe, kan tennistillid: Mental sejhed for konkurrencespillere kan hjælpe dig med at gøre dette!

Spillere: Opdag nøjagtigt, hvordan du tager styring af din selvtillid, fokuserer dit bedste såvel som at vinde flere tætte kampe.
Forældre: Hjælp med at øge din junior tennisspillers tillid til turneringer. Bare tonsvis af programmet på din spillers iPod!
Træner: Øg dit teams tillid til at bruge enkle, beviste mentale strategier.
Instruktører: Oplev nøjagtigt, hvordan du giver dine praktikanter den mentale spilfordel.

Brug tennis connull

You Might Also Like

Leave a Reply