Kevin Jenks udnævnte præsident, administrerende direktør for Higher Wichita Sports Compensation

Kevin Jenks, er blevet udnævnt til den nye Sao Paulo FC Trøje præsident såvel som administrerende direktør ved det højere Wichita -sportsskompensation i Kansas, bestyrelsen har afsløret dette. uge.

Jenks har fungeret som direktør for kvarterspartnerskaber for GWASC siden januar 2020, da organisationen fusionerede med NBC Baseball Foundation. Før fusionen var han General Manager/Tournament Director for Foundation siden 2014.

Relaterede historier

U.S. kvindes fodboldhold til at håndtere Tyskland i Florida, New Jersey

Oplev Kissimmee navngivet officiel rejsedestination for NFL London -spil

Tilknyttede avancerede hoteller over hele verden faner Dan Meisler som verdensomspændende salgsdirektør

NASCAR Gør historisk tilbagevenden til North Wilkesboro Speedway i 2023

West Coastline Seminar Men’s såvel som kvinders basketballkonkurrencer opholder sig i Las Vegas

”Jeg er ydmyg såvel som hædret for denne vidunderlige chance med den højere Wichita -sportskommission,” sagde Tysklands fodboldlandshold Trøje Jenks. ”I løbet af de sidste 25 år har sportskompensationen tjent vores kvarter på en række måder, mens de dyrker stærke relationer. Vi bygger et dynamisk personale. En, der i høj grad bekymrer sig om vores kernebegivenheder såvel som er sulten efter flere muligheder. ”

Jenks er uddannet fra Garden almindelig høj institution såvel som Fort Hays specificerer universitetet. Han tilbragte 12 år med at arbejde i tv -tv -spredning som sportsfotograf, reporter samt Anchor, før de koster fem år inden for rekruttering af erhverv, salg, markedsføring samt forretningsudvikling. Han tiltrådte Wichita Wingnuts -organisationen i 2013, før han gik til NBC Baseball Foundation.

”Vi sætter stor pris på Kevins service til GWASC såvel som at se frem til fortsat succes i 2022 såvel som ud over,” sagde Jeff Weiford, bestyrelsesformand.

GWASC afslørede ligeledes tilføjelsen Scott Vang som direktør for begivenheder såvel som Brian Turner som direktør for kvarterspartnerskaber.

Vang vil føre tilsyn med lettelse af de årlige begivenheder, koordinering af frivillige samt håndtere praktikprogrammet. Vang tilbragte 27 år i offentlig uddannelse som lærer, træner såvel som atletisk direktør. Turner tilbragte 13 år i ekspertbaseball i Wichita, Costa Ricas fodboldlandshold Trøje efter at have tjent i adskillige funktioner med Wichita Wingnuts -franchisen over 10 år, såvel som salgsdirektøren for vindstigningen siden deres start.

”Jeg er meget begejstret over at deltage i det højere Wichita -sportskompensation samt deltage i NBC World Series,” sagde Turner. ”Begge har en lang historie i kvarteret Wichita såvel som jeg ser frem til at komme tilbage til mine rødder af bygningsbegivenheder såvel som underholdning for byen Wichita.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply