Samtaler kan ændre din tankegang på retten

nøjagtigt, hvordan du forbedrer din selvtaltning i tennis

Jeg er specifik, du har fået ned på dig selv på et tidspunkt under en kamp….

Du har måske svært ved at forblive positiv, når du opdager dig selv nede i en kamp eller efter at have lavet et par stumme skud på afgørende tidspunkter i en kamp …

Du begynder at føle dig frustreret … du lægger dig selv ned såvel som fortæller dig selv nøjagtigt, hvor forfærdeligt du har det …

Du vil give op såvel som at opdage det endnu meget mere udfordrende at returnere sfærer, som du forstår, er inden for dit sortiment … dette overholdes af meget mere ugunstig snak …

Din selvtillid er skudt … du vil bare have, at forlegenheden såvel som misbrug skal være forbi så hurtigt som muligt, så du kan komme af banen såvel som at gå hjem …

Selv efter kampen fortsætter den ugunstige selvtælling …

“Hvad er der galt med mig? Min servering er forfærdelig. Jeg kan ikke vinde et sæt. Alt hvad jeg gør er at rodet sammen. Jeg forstår ikke engang, hvorfor jeg spiller mere. ”

Det mest betydningsfulde problem med ugunstige selvtælling er, at det påvirker dit niveau af indsats.

Når du siger for dig selv, “Min servering stinker”, er det sandsynligt, at du rammer kuglen med mindre hastighed såvel som din modstander vil smadre den ned ad linjen for en vinder …

Når du fortæller dig selv, “Jeg er en frygtelig spiller,” vil du halvhjertet gå efter bolde …

Når du tænker, “Alt hvad jeg gør er at rodet op”, vil du lobbe sfæren over nettet i stedet for at gå efter vindere.

Når du klæber med Sao Paulo FC Trøje ugunstige tanker, vil din trængsel lide.

Tilfælde, Nick Kyrgios ‘anden runde -kamp på US Open 2018 Open.

Kyrgios, der mistede det allerførste sæt såvel som var nede 0-3 i det andet sæt, lod to serverede ham såvel som tilsyneladende truede med at stoppe kampen.

Kyrgios er en følelsesmæssigt ustabil spiller, hvis tankegang såvel som manglende indsats er blevet stillet spørgsmålstegn ved adskillige i tennisverdenen.

Kyrgios: ”Jeg forstår, hvad jeg gjorde, var ikke godt … se. Jeg havde det ikke godt. Jeg forstår, hvad jeg gjorde til rådighed, var ikke godt. ”

Mærkeligt tilstrækkelig såvel som uden at komme ind i principperne i situationen, gav dommeren Kyrgios lidt af en pep-tale, der måske har hjulpet Kyrgios med at vende tingene samt vinde kampen 4-6, 7-5, 6-3, 6-0.

Umpirens opmuntringsord er noget, der kan have påvirket Kyrgios ‘selvtælling såvel som indsatsniveau, ”Jeg har set dine kampe: Du er fantastisk til tennis. Nick, jeg forstår, at dette ikke er dig. ”

Som Roger Federer sagde om hændelsen:

“Samtaler kan ændre din tankegang.”

Kyrgios ‘præstation blev forbedret, siden budskabet ændrede sig fra ugunstig til positiv. Du behøver ikke vente på en pep -tale fra en anden til at ændre nøjagtigt, hvordan du spiller spillet.

Det er grunden til, at det kaldes selvtælling.

Ved at sende dig selv positive meddelelser gennem selvtalt kan du skifte momentum såvel som at genvinde administration af dit mentale spil.

Strategier til forbedring af selvtælling

Strategi nr. 1: Giv dig selv Mexicos fodboldlandshold Trøje en positiv pep -tale … ”Lad os gå! Få dette punkt. Jeg har comeback før. Det er tid til at tage ansvar! ” Den besked, du sender til dig selv, kan holde din motivation, energiindsats på høje niveauer.
Strategi nr. 2: Genstart din mentale computer. Tryk på nulstillingsknappen. Tag et par dybe indåndinger, hopp på kuglerne på dine fødder, ram dine racquetstrenge et par gange og sig derefter, “Fokuser på dette punkt.” Ved at ændre dit fokus til det, der er vigtigt, bliver du ikke trukket ned af negativitet.

For meget flere teknikker til forbedring af selvtaltning samt øget dit tennisspil, inspicér vores lyd såvel som arbejdsbogprogrammet, “Tennis Tillid”:

Lær Fluminense Trøje bevist tennis mentale spilteknikker til at udføre din fineste på banen!

Udfører du (eller dine spillere) så meget som din kapacitet i konkurrence?

Bringer du din fineste såvel som mange positive spil til kampe?

Jeg hører ofte spillere grumle om at overholde problemer, når de spiller i kampe …

”Jeg bliver så stram eller anspændt inden kampe, at jeg ikke kan tro direkte eller have nogen form for rytme i mit spil.”

”Jeg bliver så frustreret over at ramme dårlige skud eller med fejl såvel som det snebold.”

”Jeg forventer så meget, når jeg spiller, at jeg afslører såvel som mister tilliden, når kampen ikke går som planlagt.”

”Min selvtillid ser ud til at forsvinde, når jeg går fra metode til matchninger så godt, som jeg ikke forstår hvorfor.”

Succesrige tennisspillere har opdaget nøjagtigt, hvordan man udfører med den øverste tillid til turneringer.

Hvis du er parat til at forbedre din mentale sejhed såvel som at udføre med den øverste tillid til kampe, tennistillid: Mental sejhed for konkurrencespillere kan hjælpe dig med at gøre dette!

Spillere: Opdag nøjagtigt, hvordan du tager styring af din selvtillid, fokuserer dit bedste og vinder meget flere tætte kampe.

Forældre: Hjælp med at øge din junior tennisspillers tillid til turneringer. Bare tonsvis af programmet på din spillers iPod!

Træner: Forøg dit teams tillid til at bruge enkle, beviste mentale strategier.

Instruktører:null

You Might Also Like

Leave a Reply