Del fordelene ved hentningspraksis på tværs af dit skolefællesskab

Der er mange måder at udføre hentningspraksis på, som er handlingen om at huske information fra langtidshukommelse, fra flere valg quizzer til tidligere papirer, i køb At forbedre læring. Det er en stærk undervisnings- og læringsstrategi, ikke en formel vurderingsstrategi.

Denne blog blev skrevet af lærer og forfatter af hentningspraksisbøgerne, Kate Jones. Sørg for at følge hende på Twitter @katejones_teach.

Det er vigtigt, at klasselærere har sikker viden og forståelse af kognitive psykologiprincipper, forskningsresultater og klasseværelsesanvendelser, når det vedrører hentning af praksis. Det stopper dog ikke i klasseværelset: der er masser af fordele ved at hjælpe alle i skolefællesskabet med at finde ud af meget mere og være opmærksom på, hvad hentningspraksis gør, og hvordan det fungerer.

Book hentningspraksis CPD

Hvad er fordelene ved hentningspraksis?

Inden vi dykker ned i funktionelle metoder for at få alle i skolefællesskabet involveret i hentningspraksis, er vi nødt til at minde os selv: Hvad gør hentningspraksis så vigtig?

Hentningspraksis betragtes som en af de mest effektive studiemetoder til støtte for læring for alle elever.

Testning og quizzing hjælper med at identificere, hvilke oplysninger en studerende kan huske fra hukommelsen såvel som huller i deres viden.

Hentningspraksis kan forårsage bedre overførsel og organisering af viden.

Brug af hentningspraksis i lektioner kan indirekte tilskynde studerende til at forberede sig til quizzer derhjemme og udføre hentningspraksis uafhængigt.

Forskning har vist, at hentningspraksis kan minimere angst og forbedre tilliden, når man udfører høje indsatser.

Indhentningspraksis er lave omkostninger og stor indflydelse, som et resultat let og effektivt for skoler at gennemføre.

Hentningspraksis for …

Klasselærere

Hentningspraksis er en hæfteklasse undervisnings- og læringsstrategi. Det skal finde sted i hvert klasseværelse med hvert barn.

Men dette er meget lettere sagt end gjort – at gøre dette, lærere er Marokkos fodboldlandshold Trøje nødt til at forstå forskningen og beviserne og få indsigt i, hvordan eleverne lærer, og hvordan man designer og leverer lektioner, der understøtter dette. Lærere har også brug for tid til at udføre og integrere hentningspraksis i deres klasseværelse: Forskningen er ikke en størrelse, der passer til alle, og skal tilpasses deres specielle klassekontekst. Endelig er det vigtigt, at lærere har tid til at reflektere over, hvordan de bruger hentningspraksis i deres lektioner – på en person, afdeling/fase eller hele skoleniveau.

Undervisning og læringsassistenter (TLAS)

Supportpersonale i et skolemiljø kan spille en meget afgørende rolle i studerendes fremskridt. Det er vigtigt, at TLA’er modtager faglig udvikling og støtte til at forstå forskningen bag hentningspraksis, og hvordan dette kan understøtte de studerende, de arbejder med. Education Endowment Foundation offentliggjorde en supportrapport, der anbefalede, at skoler:

Brug TA’er til Tottenham Hotspur Trøje at hjælpe studerende med at udvikle uafhængige læringsevner og styre deres egen læring;

Sørg for, at TA’er er fuldt forberedt på deres rolle i klasseværelset;

Brug TA’er til at levere høj kvalitet en-til-en- og lille gruppestøtte ved hjælp af strukturerede interventioner;

Vedtage evidensbaserede interventioner til støtte for TAS i deres lille gruppe og en-til-en-instruktion.

Kendskab til begrænsningerne i arbejdshukommelsen og værdien af at huske information fra langtidshukommelse kan være meget nyttigt for TLAS, da de støtter studerende med deres læring og fremskridt.

Ledere

For at integrere hentningspraksis inden for en skoles kultur, skal den komme fra toppen, understøttet af ledere på nogen måde.

Ledere kan, som med alle aspekter af skolelederskab, føre med eksempel Australiens fodboldlandshold Trøje med hensyn til deres holdning til og opmærksomhed om hentningspraksis. For at gøre dette kan ledere:

Aktivt og synligt engagere sig i beviser og dele det med deres hold og kolleger;

Support klasselærere til at lære meget mere om hentningspraksis og sætte støtte på plads for at fremme en konsekvent klasseværelsesrutine på tværs af skolen.

Gennemgå, hvordan lærere implementerer og indlejrer indhentningspraksis i deres klasseværelsesplanlægning og praksis – dette skal dog være støttende og udviklingsmæssigt, ikke fordømmende.

Studerende

Det er vigtigt, at studerende forstår, hvorfor de regelmæssigt spurges i lektioner.

Dette kan minimere angst og angst, da studerende genkender opsamlingspraksisopgaver er en læringstrategi med lav indsats, ikke en vurdering af høj indsats. Det kan også hjælpe dem med at forstå fordelene ved hentningspraksis.

Det største mål er, at studerende skal kunne bruge hentningspraksis -teknikker uden for klasseværelset til at teste sig selv, finde huller i deres viden og derefter lukke disse huller med yderligere hentningspraksis.

Forældre/plejere/familier

Forældre kan blive forvirrede, når de efter at have observeret deres barn, der brugte tid på at læse og fremhæve thEir bemærker, at deres barn ikke klarer sig så godt på en vurdering, som de håbede. Hvad gik galt?

Nogle undersøgelsesmetoder betragtes som meget mere effektive end andre, og det er vigtigt, at forældre forstår dette. Hentningspraksis og afstand betragtes som meget effektiv i modsætning til at fremhæve, genlæse og understrege. Hvis forældre er opmærksomme på dette, kan de gribe ind og opfordre deres barn til at bruge effektive strategier.

Forældre kan blive involveret i hentningspraksis derhjemme gennem quizing og bruge flashcards med deres barn. At vide, hvilken hentningspraksis og dens fordele er, vil hjælpe forældre med at forstå, hvorfor deres barns lærer regelmæssigt spørger dem i lektioner. Dette kan også buste nogle myter og lindre alle bekymringer, som forældre måtte have om “bore og dræbe” test med høj indsats.

Sidste tanker

Vi kender formularerne og fordelene ved hentningspraksis. Men for at bruge det til sit fulde potentiale, skal det blive indlejret i en skolekultur og blive en del af sprogets læringssprog på tværs af det bredere skolefællesskab.

Deling og beskrivelse af de mange fordele ved hentningspraksis med ledere på nogen måde niveauer, klasselærere, TLA’er, studerende, forældre og familier, er den bedste måde at opnå dette på.

Denne blog blev skrevet af lærer og forfatter af hentningspraksisbøgerne, Kate Jones. Sørg for at følge hende på Twitter @katejones_teach.

Leave a Reply