5 beviste hacks for at hjælpe studerende med at tackle revision

Vi ved mere om videnskaben om læring end nogensinde. At arbejde smartere involverer at bruge din tid og energi effektivt, men mange studerende bruger stadig ikke mange af de mest effektive strategier. Så hvilke teknikker kan elever bruge til at forbedre deres langtidshukommelse og hjælpe dem med at blomstre i eksamener?

Bogpræstation under Pressure Student Marokkos fodboldlandshold Trøje Workshop

Afstand

Gør noget lidt og ofte – afstand – slår det på én gang eller proppes. At revidere i otte timer på en dag er ikke så effektiv som en times revision i otte dage. Dette skyldes, at tiden imellem giver dig mulighed for at glemme og lære informationen igen, der cementerer dem i din langtidshukommelse. I nogle undersøgelser har anvendelse af afstand i stedet for propping resulteret i en forskel på 10% til 30% i de endelige testresultater [PDF].

Der er ingen ideel tid til at forlade mellem undersøgelsessessioner [PDF]. Faktisk har forskere fundet, at lang tid før testen, og derfor, hvor længe du vil beholde oplysningerne, er nøglen til at beslutte optimal afstand. Kløften mellem revisionssessioner skal være mellem 10% og 20% ​​af den samlede tid, du vil beholde oplysningerne. Hvis testen er om en måned, skal du gennemgå oplysningerne omkring en gang om ugen. Hvis testen er om en uge, skal du oprette tid en gang om dagen.

Interleaving

Hvor afstand handler om, hvor længe du forlader mellem revisionssessioner, handler sammenfletning om, hvad du laver med din tid. Når studerende dedikerer en hel dag til at revidere et emne – ”på mandag vil jeg lave kemi, og tirsdag vil jeg gøre fransk” – dette er kendt som blokering. Interleaving er det modsatte: at blande emner og gøre lidt af begge på hver dag.

Interleaving hjælper studerende med at skabe forbindelser mellem forskellige emner og diskriminere mellem forskellige typer problemer, hvilket giver dem mulighed for at identificere den ideelle tankeproces for hver. I en undersøgelse, der undersøgte præstationer i matematik, gjorde studerende, der tidligere havde blokeret deres revision, bedre end andre studerende, hvis testen var umiddelbart efter [PDF]. Når testen var mere end en dag væk, gjorde sammenflettede studerende mere end tre gange bedre.

Testning

Lav indsatstest, quizzer eller tidligere papirer er en af ​​de mest effektive måder at forbedre hukommelsen på. Dette omtales undertiden som hentningspraksis, en af ​​de mest robuste og vedvarende fund inden for uddannelsespsykologi. En undersøgelse, der undersøgte dette, bad eleverne om at revidere et stykke Stade Rennais FC Trøje arbejde. De blev derefter tilbudt chancen for at få en anden revisionssession eller quize sig selv om, hvad de havde lært. Resultaterne? Studerende, der kontrollerede sig selv, huskede signifikant mere end gruppen, der valgte at genoprette [PDF].

Eksamen kan ofte være stressende for studerende, og stress kan forringe hukommelsen. Testeffekten kan være særlig nyttig her. En nylig undersøgelse fandt, at ”deltagere, der lærte ved at studere, demonstrerede typisk stressrelateret hukommelsesnedsættelse, mens de, der lærte ved hentning, var immun mod de skadelige virkninger af stress”. Ikke kun forbedrer testen dig selv din hukommelse, effekten forstørres i tider med angst.

En god studiepartner

Et forsigtighedsord: At studere med andre mennesker kan være distraherende. Dette forstørres sandsynligvis for teenagere, der på grund af løbende ændringer og udvikling Atletico Mineiro Trøje i deres hjerne er mere tilbøjelige til at søge nyhed og have det sværere at styre selvkontrol. Hvis der imidlertid vælges omhyggeligt, kan det at arbejde med den rigtige studiepartner have flere fordele.

”Tillid er smitsom,” sagde den amerikanske fodboldtræner Vince Lombardi. Det samme gælder for indsats, ifølge en nylig tidsskrift, der fandt, at hvis personen ved siden af ​​dig arbejder hårdt, øges din arbejdsetik. Denne virkning viste sig at være konsekvent uanset om deres opgave er lettere eller vanskeligere eller lignende eller ikke relateret til din.

En anden undersøgelse fandt også, at teenagere, der måtte arbejde gennem en problemløsningsopgave sammen “engagerede i mere efterforskningsadfærd og lærte hurtigere fra positiv og negativ feedback” sammenlignet med at arbejde på egen hånd.

Zeigarnik -effekten

I gennemsnit betragter 75% af de studerende sig selv som udskud [PDF]. Lave niveauer af selvtillid og mangel på selvregulering er to af de største faktorer, og forskning antyder, at dette resulterer i, at studerende forsinker starten af ​​deres arbejde. At sidde ned og starte opgaven er halvdelen af ​​slaget.

Svaret på at overvinde dette kan være fundet på en café i Berlin for næsten 90 år siden, hvor psykolog Bluma Zeigarnik ville diskutere forskning med sin vejleder, Kurt Lewin. De blev overrasket over, hvordan deres tjener var i stand til at huske flere ordrer uden at nedskrive noget, men når de først var færdige med deres måltid, var han ikke i stand til at huske, hvad de havde bedt om.

Dette medførte mange års forskning, der fandt, at når en opgave først er startet – men ikke afsluttet – hjælper en indre spænding personen med at huske den. Hvis vi kan opfordre studerende til bare at startenull

You Might Also Like

Leave a Reply