10 Metoder til at køre en glat begivenhed ved hjælp af sensorinnovation såvel som datamining

Christian Bugislaus Carstens skitserer ti metoder til at køre begivenheder mere sikkert såvel som effektivt at bruge AS Monaco Trøje sensorinnovation såvel som datamining.

Der er intet snarere som en stor offentlig begivenhed, såsom en fodboldkamp eller en koncert, for at trække utallige mennesker på et sted. Selvfølgelig, jo flere mennesker du lægger på et sted, jo mere usikkerhed såvel som uforudsigelighed har du på dine hænder.

Håndtering af crowd -sikkerhed er af største vigtighed. Forestil dig en situation, hvor pressen på kroppe fører til farer ved fysisk sikkerhed, eller hvor den uventede tilstrømning af mennesker udløser miles af webtrafikbelastning omkring begivenheden. Uanset om det er en sportsbegivenhed, en festival eller en koncert, skal arrangørerne holde deltagerens rejse på banen såvel som at holde køretøjet såvel som fods webtrafik streaming glat til, fra såvel som omkring lokalet for at sikre meget Bedst mulig sikkerhed.

Historisk set har denne type administration været en kombination af sigtning med masser af historiske data manuelt såvel som at gøre informerede gæt såvel som forudsigelser. Heldigvis betyder fremskridt inden for crowd-management-teknologier, at begivenhedsarrangørerne nu kan tage meget bedre beslutninger, baseret på nøjagtige, realtidsinfo samlet fra on-the-jorden online målinger såvel som dataanalyseløsninger.

Det hjælper ledere med at få den fulde oversigt over deres drift, til at forstå bedre, planlægge, optimere samt forbedre bevægelsen af ​​mennesker såvel som webtrafik i såvel som omkring en begivenhed.

Her er nogle tip:

1. Planlæg, planlæg såvel som plan
Benjamin Franklin krediteres ofte ordsproget: “Når du holder op med at arbejde for at planlægge, planlægger du at mislykkes.” Det er et vigtigt stykke af puslespil, når det drejer sig om at forhindre uheld, såvel som at tage alle nødvendige forholdsregler, når det kommer til at forhindre uheld og lindre skadelige situationer. I dag er mange begivenhedsledere afhængige af håndbog regneark med generiske input til forudsigelsesevne samt planlægger personale ressourcer, uden at tage uforudsete begivenheder, såsom ændringer i vejtrafik, transportforsinkelser, vejrforhold ændringer eller andre operationelle udfordringer med hensyn. Dette er fortiden; Fremtiden er lige her med intelligente crowd -administrationsløsninger, såvel som det nu vil være endnu lettere at planlægge forude.

2. Håndtering af webtrafik på den enkle måde

Hvis du nogensinde har været fast i en webtrafikstop udløst af en større begivenhed, vil du forstå, hvorfor det er nødvendigt at håndtere den ekstra webtrafik før såvel som efter begivenheden. Ved at integrere realtidsmålinger, bruge sensorteknologi med værktøjer som begivenhedskalendere, billetsystemer såvel som offentlige transportsystemer, kan vejnetværk proaktivt styres. Operatører kan starte modforanstaltninger, såsom justering af webtrafiklysindstillinger eller afsendelse af webtrafikregulatorer, for at reducere opbygningen af ​​webtrafikken.

3. Online kø såvel som rejsetider enkelhed folks sind

Drivere såvel som deltagere såvel som omkring begivenheden kan informeres om live rejser såvel som køtider, forsinkelser samt alternative ruter på elektronisk skiltning såvel som mobile applikationer. Dette hjælper dem med at tage informerede beslutninger samt minimere frustration.

4. Håndtering af både personale såvel som deltagere
Ledere kan se, minut for minut, hvor personalet er nødvendigt, hvilket gør Racing Club de Avellaneda Trøje det muligt for dem at arrangere eller indsætte flere arbejdstagere til poster/udgange, madboder, toiletter såvel som mere. Desuden kan gæsterne være jævnt fordelt med måde at finde såvel som stewardbistand til at minimere flaskehalse.

5. Vær forberedt!
“Med fremragende kraft kommer det fremragende ansvar.” Eller for at sige det endnu en måde, med en fremragende valgdeltagelse af deltagere, kommer en fremragende mængde ansvar. Med en online såvel som fuld oversigt over begivenheden kan ledere hurtigt hæve alarmen i tilfælde af en nødsituation, samarbejde med myndighederne samt effektivt styre en evakuering om nødvendigt.

6. Til båsene, min ven!

Sælgere såvel som begivenheder tjener ikke penge på folk, der sidder fast i uendelige linjer. Med en veldistribueret strøm af mennesker vil ventetider til sidst falde, hvilket øger sandsynligheden for maksimerede indtægter ved madboder, barer såvel som andre leverandører ved arrangementet.

7. Post-begivenhed-Hvad nu?
Efter en begivenhed vil folk normalt skynde sig at komme hjem og producere farlige flaskehalse såvel som lange ventetid. For Olympique Marseille Trøje at holde folk rolige, kan ventetider fra placeringen Auto Parking meget udgange ligeledes vises på skærme på lokationen såvel som på apps. Det vil igen hjælpe folk med at tage informerede beslutninger, hvilket resulterer i en mere jævnt fordelt strøm af mennesker, hvilket gør det muligt at tømme placeringen mere sikkert såvel som glat.

8. Kommer hus mere sikker og hurtigere
Umiddelbart efter begivenheden, intelligent trafik mananull

You Might Also Like

Leave a Reply