Marts 2010 Industry News

Marts 2010 Industry News

Adidas Lacrosse, niveau 2 Sports annoncerer partnerskab til begivenhed
Adidas Lacrosse og niveau 2 Sports annoncerede et partnerskab, der vil præsentere Adidas National Lacrosse Classic på Maryland SoccerPlex 5-8 juli i Germantown, MD.

Arrangementet Qatars fodboldlandshold Trøje viser de øverste 500 lacrosse-spillere på gymnasiet, der består af stigende sophomores, juniorer og seniorer i et 20-regionalt holdformat.

”Vi ser niveau 2 -sportsgrene som en enorm strategisk partner,” sagde John Purnell fra Club Tijuana Trøje Adidas Lacrosse. ”De har en dyb kærlighed til spillet og en stor hengivenhed for at Cerezo Osaka Trøje give større adgang for alle underklasser lacrosse -spillere til det højeste konkurrenceniveau.”

Før spillerne får chancen for at konkurrere i Adidas National Lacrosse Classic, vil regionale hold blive udpeget af gymnasietræner. Disse regionale kvalifikationer vil beslutte de 20 hold, der vises på college -trænere og fans i juli.

”Vi føler, at timingen er den rigtige for en individuelt baseret prøveproces for underklasserne i gymnasiet, der vil hjælpe med at identificere de bedste spillere i nationen,” sagde Joel Franklin, niveau 2 -sportsdirektør. “Adidas National Lacrosse Classic vil gøre det muligt for flere fortjente spillere en overkommelig mulighed for at vise deres færdigheder og atletisk evne i et ikke-eksklusivt format, der er åbent for alle underklasser spillere.”

”Sporten af ​​lacrosse er en af ​​de hurtigst voksende holdsport i landet,” tilføjede Franklin. ”Der er hotbeds i visse dele af landet, som Baltimore og Long Island, men det vokser mod syd og Vesten.”

Niveau 2 Sports og Adidas Lacrosse har oprettet denne udstillingsbegivenhed for gymnasiet underklasser, der typisk er i stand til at deltage i store nationale konkurrencer.

USA Team håndboldskilte med Salt Lake City som nyt hjem
USA Team Handball (USATH) har underskrevet en langsigtet lejekontrakt med Snapsports, den officielle sportsgulvudbyder til organisationen, hvilket gør USath til den eneste sommer-olympiske sportsstyrende organ til den eneste, der er placeret i staten Utah.

”Vi er stolte af at blive medlem af det amerikanske skihold og USA Speedskating som olympiske sportsgrene, der kalder Utah hjem,” sagde general manager Steve Pastorino. “Dette udvidede partnerskab med vores officielle gulvudbyder er et kritisk skridt fremad for USA -holdet håndbold – og vil bringe et nyt fokus på sommer -olympiske sportsgrene her.”

I løbet af det forløbne år har USATHs regionale coaching -personale opbygget et stærkt fundament for sporten i Salt Lake City -området, der fører uddannelsessessioner og praksis for tusinder af børn i mere end to dusin områdeskoler.

USath vil fortsat tjene Utah -skoler og ungdomsorganisationer, da det marsjerer mod sit mål om 100.000 børn, der spiller holdhåndbold i 2012. Fremme af ungdoms sundhed og fysisk kondition er et af føderationens mest grundlæggende mål. ”Vi vil tage en lederrolle inden for den olympiske bevægelse for at skabe muligheder for vores unge til at være mere aktive og sunde” sagde USath -præsident Brad Krassner. ”Børn elsker at lege-og der er næsten ingen startomkostninger for et skole eller rec-center.”

USA svømning til vært for 2010 Mutual of Omaha Pan Pacific Championships i Irvine, Californien.
USA Swimming er vært for 2010 Mutual of Omaha Pan Pacific Championships i Irvine, Californien, 18-22 august. Dette er første gang, De Forenede Stater har været vært for et internationalt møde siden verdensmesterskabet i korte kursus i Indianapolis i 2004.

Begivenheden forventes at omfatte olympiere såvel som top svømmere fra Japan, Australien, Canada, USA og 20 flere lande.

”I ni år har vores partnere hos Mutual of Omaha sponsoreret muligheden for vores landsholdatleter til at konkurrere mod verdens øverste svømmetalent,” sagde Chuck Wielgus, USAs svømmende direktør. ”Vi er glade for, at vi i år vil bringe denne utrolige konkurrence til De Forenede Stater og give amerikanske fans mulighed for at opleve svømning i verdensklasse i deres egne baggårde.”

Det amerikanske hold til mesterskaberne vælges blandt forestillinger på Conocophillips National Championships 2010, der finder sted i Irvine 3-7 august.

Tuscaloosa, Ala., For at være vært for Comcast Downtown Slam 3on3 Basketball Tourny
Tuscaloosa, Ala., Sports Foundation annoncerede, at Comcast Downtown Slam 3on3 basketball -turnering afholdes 15. maj på det gamle CityFest Lot Downtown. Arrangementet er et joint venture of the Foundation og Connect 3on3 Basketball of Watkinsville, GA.

Hold består af op til fem spillere og vil spille andre inden for deres aldersgruppe for at bestemme en vinder. Aldersgrupper inkluderer grundlæggende drenge og piger, juniorhøj drenge, juniorhøjpiger, gymnasiedrenge, gymnasier, college mænd, college kvinder, mænd og kvinder.

Hold deltager i Round Robin Pool Play, før de flytter ind i single-elimination mesterskabet. Hvert hold spiller mindst tre kampe.

Leave a Reply