Første NPC Open Day -begivenhed viser Tokyos 2020 -spilberedskab

Tokyo Organizing Committee for de olympiske såvel som paralympiske spil (Tokyo 2020) har i øjeblikket delegationer fra seks nationale paralympiske udvalg (NPC’er) på sin allerførste NPC Open Day Begivenhed, der tager placering denne uge i den Sevilla FC Trøje japanske hovedstad.

Med kun lige under tre år frem, indtil de paralympiske lege er åbne i Tokyo, er det at gå til at fremvise udviklingen, der er foretaget i forberedelser til spilene samt sikre, at de Palmeiras Trøje allerbedste mulige forhold vil blive tilbudt for atleterne.

Fjorten NPC-medlemmer fra Brasilien, Italien, Japan, New Zealand, Spanien samt Sverige deltager i det tre-dages besøg. De sluttede sig til møder med agenter med en række praktiske områder, herunder sport, logi og transport, samt udforskede masser af spilens spillesteder, herunder stedet for den paralympiske landsby, Odaiba Marine Park (triathlon) såvel som Makuhari Messe (siddende volleyball, kørestolshegn, Taekwondo, Goalball).

Renteniveauet for renten for de paralympiske spil er allerede ekstremt højt i Japan. Sidste uge sluttede omkring 3.000 mennesker sig til et ”3 år for at gå til de paralympiske spil Tokyo 2020” -begivenhed arrangeret af Tokyo 2020 Organizing Committee samt Tokyo Metropolitan Government (TMG).

NPC såvel som NOC GOS til er af afgørende værdi for Tokyo 2020, hvilket bidrager, som de gør mod en konstruktiv dialog med det olympiske såvel som paralympiske husstande såvel som at hjælpe dem med at tage en virkelig atleter-første teknik i hvert element i forberedelserne til det Spil.

Under webstedets besøg kommenterede agenter fra de forskellige NPC’er positivt på forberedelserne til Tokyo 2020 paralympiske spil.

NPC’er i Paralympic Village

Alberto Costa, sportsdirektør for det brasilianske paralympiske udvalg, kommenterede:

Min stærkeste opfattelse fra dette går til er, at forberedelserne fortsætter forud for planen. En mere ekstremt stor opfattelse er de mennesker, der er inkluderet i forberedelserne til spilene. De er virkelig proaktive såvel som hurtige med organiseringen af ​​spilene. Det er godt.

Cesar Carlavilla Cubillo, kok de mål for det spanske landshold til Rio 2016 paralympiske spil, sagde:

Vi er så heldige, da Tokyo 2020 giver et fantastisk spil. Ikke kun siden det, vi har set her, men ligeledes siden Japans såvel som den japanske folks kultur, metoden til Gamba Osaka Trøje at arbejde, baggrunden, de har, så vi er sikre på, at vi uden tvivl vil glæde os i et ekstremt gode spil.

Malcolm Humm, High Performance Director for Paralympics New Zealand, sagde:

Det har været interessant med hensyn til fremskridt, de faciliteter, der udvikles, men ligeledes de eksisterende faciliteter. For eksempel vil Badminton såvel som kørestolsrugby blive afholdt i et ekstraordinært stadion (redaktørens note: Yoyogi National Stadium), der blev udviklet i 1960’erne, såvel som det ser ud til at være et stadion i verdensklasse stadig. Fra det, vi hørte fra udvalget, ser det ud til, at de har fået tingene godt i hånden, så godt som de virkelig er tilgængelige for kommentarer med hensyn til vores læring fra tidligere paralympiske spil.

Den næste NPC Open Day -begivenhed afholdes på nøjagtigt samme tid næste år.

Alberto Costa, Brasilien NPC (Tokyo 2020 – Uta Mukuo)

Billeder, høflighed: Tokyo 2020 / Uta Mukuo

#Sportsvenuebusiness – Holder dig ved det!

Del denne artikel

Leave a Reply