Riot Games vælger Nerd Street til at organisere Valorant Competitions

Riot Games har valgt Nerd Street -spillere til at være den officielle konkurrenceoperatør såvel som producent til den allerførste fase af sine udfordrere såvel som Masters -begivenheder under de indledende Valorante Champions i 2021. Tur. Som en del af aftalen vil Nerd Street -spillere lede registrering, drift samt produktion af Challengers Barcelona Trøje -begivenhederne fra januar med marts såvel som Masters -konkurrencerne i marts.

Nerd Street Gamers er et nationalt netværk af eSports -spillesteder samt begivenheder, der er afsat til at producere konkurrencedygtige chancer for spillere.

Mampions Tour i 2021 er Riot Games ‘seneste indsats for at promovere sit nyeste spil, der har ambitioner om at vokse over hele verden. Siden Valorants introducation i juni Tigres UANL Trøje 2020 har Nerd Street hjulpet med at udvikle spillets konkurrencemarked. Sammen med T1 UNAM Pumas Trøje oprettede Nerd Street såvel som Operated Riot’s allerførste nordamerikanske Valorant Ignition Series -begivenhed. Derudover samarbejdede virksomheden med Faze Clan for deres Ignition Series-konkurrence samt afholdt den største konkurrence med alle kvinder i spillet.

”Det er en ære at være en del af Valorants vækst siden den introducerede sidste sommer,” sagde John Fazio, administrerende direktør for Nerd Street Gamers. ”Riot Games ‘bestræbelser på at give chancer for alle spillere i overensstemmelse med vores eget mål såvel som yderligere udvider Esports -landskabet. Vi er utroligt stolte af det arbejde, vi har udført med Riot, herunder at tænde den allerførste nordamerikanske tændingserie samt holde den største dalorant turnering med alle kvinder. Oprettelse af de indledende Champions Tour bringer vores partnerskab til det næste niveau såvel som cement et fundament for den langvarige vækst såvel som bæredygtigheden af ​​Path-to-Pro-økosystemet. ”

Den allerførste etape af Tourant Champions Tour i 2021 begynder 27. januar.

”Siden introduktionen af ​​Valorant har Nerd Street -spillere været en stærk talsmand for konkurrencedygtig valorant i Nordamerika,” sagde Chris Greeley, direktør for eSports ved Riot Games. ”Vi er positive for, at 2021 Champions Tour vil hjælpe med at hæve nordamerikanske hold til det næste niveau.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply