Ny arena for Milwaukee Bucks åbner

Det store bånd såvel som gigantiske saks spiller generelt en førende funktion i en båndskæringsceremoni, men ved åbningen af ​​Fiserv Forum var den rekordstore velkomstmåtte, der stjal showet. Arrangementets stil var “Velkommen hjem” såvel som hvilken meget bedre metode til at kommunikere denne meddelelse end at udskrive den på en 92-fods lang med 24-fods bred måtten, der blev verificeret af en Guinness World Records-dommer som den største vinylgulvmåtte .

Men måtten bør ikke tænkes på en midlertidig grand åbningsgimmick. Arenaen på 524 millioner dollars er beregnet til at være et varigt anker i nabolaget længe efter at måtten er rullet op, såvel som de næsten 60.000 mennesker, der dukkede op til åbningsdagen, er gået. ”Dagen blev udviklet omkring stilen med at byde velkommen til kvarterets hjem,” sagde Dustin Godsey, chefreklamepolitimand for Bucks. Målet er, at arenaen såvel som det omkringliggende område “tjener som boligareal for kvarteret såvel som som et centralt samlingssted, hvilket var noget, der var savnet,” sagde Godsey.

Fiserv Forum erstatter det tilstødende BMO Harris Bradley Center, det tidligere House of NBA -teamet. Efter at $ 250 millioner i offentlig finansiering blev godkendt af byrådet i Milwaukee i september 2015, brød den nye arena grund i juni 2016 samt fejrede sin storslåede åbning for et par måneder tilbage den 26. august.

Sidder på 30 hektar udvikling af blandet brug udgør Fiserv Forum 730.000 kvadratmeter samt kan plads til 17.500 mennesker til basketballspil samt så meget som 18.000 til koncerter. Mens Bucks såvel som Marquette University herres basketballhold vil være de primære lejere, vil arenaen ligeledes afholde shows såvel som andre sportsgrene såvel som underholdningsbegivenheder. Målet er at afholde 250 offentlige begivenheder om året, sagde Godsey. I lokalets allerførste år er 24 begivenheder allerede blevet annonceret. Der var afgivet bud for at afholde NBA All-Star-spillet i 2022 (som for nylig blev tildelt Cleveland) samt 2023 såvel som den demokratiske nationale konvention i 2020. Arenaen planlægger ligeledes at gå efter NCAA-turneringer.

”En del af vores mål såvel som brand er at hjælpe med at sætte Milwaukee på kortet samt vise, hvad vi mener er den allerbedste arena i verden,” sagde Godsey. Et metode Fiserv Forum er at adskille sig fra andre NBA -arenaer er med sine teknologiske tilbud. Arenaen har mere end 300 distribuerede antennesystemer, 16 trådløse får adgang til zoner, mere end 12.000 kvadratmeter videoskærme samt mere end 800 højdesefinition fladskærms-tv. I midten af ​​disse teknologier-bogstaveligt talt-er den mere end 3.900 kvadratmeter store midterste resultattavle, der kan prale af den største ligesidede midthung-skærm i NBA. Displayets firkantede form muliggør mere fleksibilitet, sagde Godsey. ”Vi kan bruge hele bestyrelsen såvel som at producere virkningsfulde øjeblikke, men det samme være i stand til at opdele området i hele spillet. Det hjælper os virkelig med at fortælle Olympique Marseille Trøje historien. ”

Selvom arenaen er hus til avanceret udstyr, understregede Godsey, at det Ghanas fodboldlandshold Trøje aldrig var beregnet til at være et innovations våbenløb. En af køretankerne bag designet på placeringen var at producere åbne områder, der muliggør ægte social interaktion mellem fans.

Bæredygtighed var ligeledes en bekymring såvel som var blevet redegjort for i bygningens stil fra starten. ”På grund af vores nærhed til (Lake Michigan) er vi midt i vandrende mønstre for en hel del fugle,” sagde Godsey. ”Vi behandlede den amerikanske fuglekonservancy for virkelig at se på det glas såvel som justeringer, vi kan foretage til bygningen.” Efter afslutningen af ​​Bucks ‘ansøgning om LEED-SILVER-certificering forventes Fiserv Forum at være verdens allerførste fuglevenlige arena.

Som den nyeste arena i NBA håber Godsey virkelig Fiserv Forum vil hæve søjlen til fremtidige spillesteder. ”Vi har en kultur lige her med kontinuerlig forbedring,” sagde Godsey. ”Bygning omkring alsidigheden af ​​brug såvel Frankrigs fodboldlandshold Trøje som at fokusere på fanoplevelsen gør det muligt for os at adskille denne arena såvel som det at få den til at stå tidens prøve.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply