Sådan forbedres dine visualiseringsevner

Visualiseringsevner for atleter

At være fokuseret i det nuværende øjeblik er nødvendigt for atletisk præstation, men adskillige atleter kæmper med at bevare denne type FC Tokyo Trøje fokus, især efter at have begået fejl.

Ofte foretager atleter defekte forudsigelser baseret på tidligere resultater. Disse defekte forudsigelser er væk med af ugunstige billeder, hvor atleten ser sig selv rodet i deres næste spil eller konkurrence.

For eksempel kan en gymnast, der havde en dårlig uge med træning på balancestrålen, fejlagtigt sammenpakke, at hun vil ødelægge sin balancestråleutine ved sin næste konkurrence. Når hun står på måtten og bliver forberedt på sin rutine, fylder billeder af fald, bobbles såvel som under at vende hendes landing sit hoved …

En softball pitcher, der kæmpede med hende, klarede sig i løbet af de sidste to kampe, kan forvente, at hendes pitching -onde fortsætter i sin næste start. Mens hun er i dugout, kaster alt, hvad hun ser i sit sind, en vild tonehøjde efter den anden …

En tennisspiller, der har mistet otte direkte point i det allerførste sæt, kan forvente at fortsætte med at miste på hinanden følgende point. Når han går med sin pre-serve-rutine, er alt, hvad han ser, billeder af dobbeltfejl og mister meget flere point.

Du vil afbryde disse ugunstige billeder såvel som at prøve at erstatte dem med positive.

Positive billeder sender positive meddelelser, der hjælper dig med at fokusere på, hvad du vil forekomme i stedet for det, du bekymrer dig, kan ske.

At fokusere på øjeblikket er netop det, der assisterede University of Tennessee’s juniorvagt Lamonte Turner Sink det vindende skud, der assisterede Tennessee slog Kentucky, 82-78 i SEC-konkurrencen i 2019.

Før han lavede den spilvindende 3-pointer, lavede Turner kun et af sine sidste 19 3-punkts skudforsøg i de sidste seks kampe.

Tennessee samledes sent i spillet og slettede en otte-punkts mangel, hvor knap tre minutter opholdt sig i spillet.

Hvor præcist var Turner i stand til at fokusere, mens han spillede et højt rangeret hold, der trak sig sent i spillet såvel som at savne 18 af sine sidste 19 3-point forsøg?

I stedet for at afspille billederne af tidligere ubesvarede forsøg, fokuserede han på at lave det spilvindende skud.

Turner: ”Du forstår nøjagtigt, hvor mange spilvindere jeg ramte mod Kentucky i hovedet? Jeg har gjort dette en million gange. For at gøre det nu føles det godt. ”

Det er rigtigt, Turner har spillet denne situation i hovedet adskillige gange.

Dette er grunden til, at visualisering er et så magtfuldt værktøj for atleter såvel som en færdighed, som alle atleter burde tage tid at udvikle sig.

Sådan forbedres dine visualiseringsevner:

Identificer en let færdighed i din sport.

Forestil dig først at udføre en Sao Paulo FC Trøje opgave effektivt Tysklands fodboldlandshold Trøje i praksis. Forestil dig derefter at udføre den nøjagtige samme opgave i en konkurrence. Til sidst kan du forestille dig, at du udfører denne opgave effektivt i en presforhold i konkurrence.

Sørg for at tage et allerførste person synspunkt, når du bruger visualisering.

Lær mentale spilteknikker for at øge din tillid til sport!

Hvis du er en atlet, der kæmper med selvtvivl, mister selvtillid eller ikke kan tage “øve tillid” til konkurrence, er den positive atlet for dig!

Selvtillid er det, der adskiller mesteratleter fra resten af konkurrenterne …

Du kan udnytte min forståelse såvel som erfaring for at opdage nøjagtigt, hvordan man bringer den øverste tillid til konkurrence!

Den positive atlet -cd såvel som arbejdsbogprogram består af 2 lyd -cd’er, der inkluderer 14 dage med tillidsbrændstoføvelser samt en let at overholde arbejdsbogen, der guider dig med de 14 dage, hjælper dig til dine personlige behov.

Husk, selvtillid er en mulighed, du laver. Du er nødt til at gøre en opmærksom indsats for proaktivt at søge tillid til at bygge tanker såvel som adfærd. Positive atleter er proaktive, når det vedrører tillid!

Lær meget mere om et af vores mange fremtrædende CD -programmer i den positive atlet -serie …

Den positive atlet: En 14-dages plan for øverste selvtillid

Tag styring af din tankegang såvel som ydeevne i dag!

Hvad er Mental Game -klienter, der siger om vores tillid til at øge programmet?

”Jeg er en ASP World -kvalificerende ekspert surfer såvel som efter at have startet den ‘den positive atlet’, havde jeg en praktisk talt øjeblikkelig ændring i tankesæt om min egen surfingsevne såvel som min tankegang, der gik i konkurrence. Ved at bruge de positive atletstrategier har min selvtillid gjort i alt 180 grader. Jeg vandt en regional pro/er et par uger tilbage, såvel som bare havde mit fineste resultat af året i en af de sidste enorme begivenheder på verdenskredsløbet denne sidste uge i Brasilien! Det er mit trick våben! ”~ Shaun Burrell, ekspert surfer (lyt til hans succeshistorie)

”Vi kan godt lide” den positive atlet. ”Mit 10-årige barn er en ligestillingsrytter såvel som at vise jumper. Vi startede dit program, så snart vi fik det såvel som fik lektion 6 lige før en større konkurrence. Natalnull

Leave a Reply