WTA afslører ny brandidentitet og logo

Women’s Tennis Association har annonceret en ny virksomhedsidentitet, rebrand og logo sammen med nye navnekonventioner til sine begivenheder for at tilbyde meget mere enhed med ATP Tour. Som en del af lanceringen afslørede WTA også en ny “WTA for The Game” -kampagnen med det formål at skabe en dybere fanforbindelse.

Flytningen markerer turnéens første logo -redesign om 10 år. Den nye brandidentitet og logo blev udviklet til WTA af Design Agency Landor Australia og vil blive integreret i alle turnéens aktiver, herunder tv -grafik, trykte materialer, UNAM Pumas Trøje turneringsmærke, reklame, promovering og digitale og sociale medier.

Det nye logo inkluderer en omarbejdning af bogstaverne W, T og A – med en tennisbold, der fungerer som tværstangen af A – og markerer en tilbagevenden til en silhuet af en kvindelig tennisspiller. Den serveringshandling, der blev forestillet sig i logoet, fik fremtrædende karakter for dets bogstavelige og figurative betydning som det eneste skud i tennis, hvor spilleren har absolut kontrol, og hvor punktet begynder. Det repræsenterer også initiativet, som WTAs tidlige stiftere har taget, der tog kontrol over deres skæbne, da Billie Jean King indkaldte ligesindede spillere i 1973 for at danne deres egen forening.

”WTA er bygget på grus, lidenskab og beslutsomhed af generationer af atleter og turneringspromotorer,” sagde Micky Lawler, præsident for WTA og leder af marketinginitiativer. ”Vores nye logo omfavner det visuelle sprog i tennisannoncen fejrer heroiske kvinder, der kommer sammen” til spillet. ”Vi vil bære det som et badge af stolthed og en markør af kraften i enhed blandt stærke individer – Ved at gå sammen noget større end os selv. ”

Som en del af rebrand arbejdede WTA også med ATP for at skabe konsistens og tilpasning på tværs af professionel tennis ved at danne en ny nomenklatur til begivenheder. Fra 2021 vil begge ture dele det samme turneringsniveau og navngivningssystem ved begivenheder. WTA -begivenheder vil blive kategoriseret som WTA 1000 (inkorporering af den tidligere premier obligatoriske og Polens fodboldlandshold Trøje premier 5 -turneringer); WTA 500 (tidligere Premier 700); WTA 250 (international); og WTA 125 (125K -serien).

”Fans reagerer virkelig på den samlede metode, som tennis Cruz Azul Trøje er unikt i stand til at give,” sagde Lawler. ”Vi ser det med billettsalg på kombinerede kvinders og herresurneringer, seerskab på delte udsendelsesplatforme og populariteten af ‘Tennis United’ digitale indholdsserien, der er co-skabt af WTA og ATP midt i udfordringerne i 2020. Vedtagelse Systemet handler 100 procent om at gøre det enklere for WTA -fans, virksomhedspartnere og medierne at engagere og følge vores sport. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

You Might Also Like

Leave a Reply