Sådan håndteres stress og angst i konkurrencer

Spil selvsikker såvel som forhindrer resultattænkning

Hvor ængstelig endte du med at blive under stressende øjeblikke i konkurrencer? Vil du forklare dig selv som en ængstelig atlet?

Angst forekommer ikke bare i sport. Selv i mesterskabsspil forårsager selve begivenheden ikke angst. Hvorfor endte mange atleter Watford FC Trøje med at være ængstelige i konkurrencer?

To grunde bidrager til stress og angst i sport.

En årsag til stress og angst for atleter mærker dig selv som en “ængstelig atlet”. Hvis du mener, at du er en ængstelig atlet, vil du se det gå i opfyldelse. Du føler dig hjælpeløs til at ændre eller forsøge at håndtere angst. I det væsentlige endte du med at blive fange af din angst.

For eksempel udfører ængstelige atleter sjældent godt under pres. Hvis en tennisspiller mærker sig selv en ængstelig atlet, forventer han at være ængstelig såvel som kvælning under pres.

En anden Real Betis Balompie Trøje bidragyder til stress og angst er troen på, at du ikke kan styre dine følelser. Virkeligheden er, at du styrer dine følelser – ikke situationen. Hvis du tror, ​​at du ikke kan styre dine følelser, når du oplever ugunstige følelser i et spil, øger dette din angst.

En kande, der leverer en binding af Homerun i den niende omgang, vil forståeligt nok endte med at blive vred, frustreret eller ophidset. Disse følelser er normale. At begrave ugunstige følelser forbinder problemet. Målet for kanden er at genvinde ro og fokusere på den næste dej.

Bekymringen er så præcis, hvordan kan du håndtere dine følelser i konkurrencer? Hvis du endte med at være ængstelig, kan du endte med at blive afviklet eller komponeret.

Du kan håndtere din omstændighed ved at fortolke situationen, vanskelige dine tanker eller bruge en afslapningsstrategi.

Når du anvender disse lette strategier, vil du føle, at du er i stand til at øge til konkurrenceevne med selvtillid.

PGA Golf Player Hideki Matsuyama vandt Masters Tournament i 2021, hans allerførste erhvervsmesterskabssejr. På vej ind i turneringens sidste dag vandt Matsuyama med fire-strejker såvel som var ekstremt ængstelig i begyndelsen af ​​runden.

Matsuyama: ”Min plan i morges var at stå op omkring 9:30, uanset hvor unødvendigt at sige, jeg opstod meget tidligere end det så godt som ikke kunne gå tilbage i dvale. Så jeg vedrørte golfprogrammet tidligt. Havde en virkelig god opvarmning. Jeg følte mig virkelig god til at gå til den allerførste tee, indtil jeg stod på den allerførste tee, såvel som det ramte mig, at jeg er i den sidste gruppe af Masters -turneringen, såvel som jeg er leder af Fire slag. såvel som da var jeg virkelig nervøs. ”

På trods af hans nerver såvel som alle ”hvad hvis”, var Matsuyama i stand til at holde sin ro, håndtere hans stærke følelser såvel som at vinde med et slag.

Du har evnen til at håndtere dine følelser i enhver form for konkurrencedygtig situation. Du er direktør for din oplevelse såvel som den øverste indflydelse på din præstation.

Håndtering af stress og angst i stressende konkurrencer:

Først skal du erkende, at mange stress og angst handler om bekymring for fiasko såvel som bekymring for resultater. Når du bekymrer dig over at miste eller pinlige dig selv, vil du føle dig ængstelig …

Dernæst vil du acceptere øjeblikket presset som grunden til, at du træner så hårdt.

Men nøjagtigt hvordan dit oversætter trykket er så meget som dig. Prøv at sætte konkurrence i synspunkt såvel som at forstå, at dette ikke vil være den sidste konkurrence, du vil have. Du vil have adskillige andre muligheder. Ud over at sørge for at give slip på at tro på resultatet såvel som konsekvenserne af resultatet.

Relaterede artikler om mentalt spil:

Fokus på hvad du kan klare i sport
Hvad adskiller eliteatleter fra resten?
Sådan forbliver du komponeret, når du laver fejl

Den positive atlet: En 14-dages plan for øverste selvtillid

“Den positive atlet” er et banebrydende system til at instruere dig nøjagtigt, hvordan du skal tro som en mester såvel som har den øverste tillid, hver gang du træder på spillebanen, domstolen, banen eller kurset.

“Den positive atlet” består af 2 lyd -cd’er (eller digital download), der inkluderer 14 dage med tillidsbrændstoføvelser såvel som en let Olympique Lyonnais Trøje at overholde arbejdsbogen, der guider dig med de 14 dage, hjælper dig med at anvende strategierne samt tilpasses Øvelserne til dine personlige behov.

Nedenfor kan du købe den digitale downloadversion eller få programmet sendt til dig.

Køb digital version

Få lyd -cd -version

You Might Also Like

Leave a Reply