Airbnb at tilbyde boligkreditter til olympiere, Paralympians

Airbnb, i partnerskab med Det Internationale Olympiske Committee, har lanceret et initiativ til at give elite-atleter, olympiere og paralympiere med op til $ 2.000 i Airbnb-boliger til at støtte rejsemæssige omkostninger knyttet til disse atleters sportslige karrierer.

Kreditten, der er muliggjort gennem Airbnbs verdensomspændende partnerskab med IOC, vil være tilgængelig for op til 500 atleter rundt om i verden årligt i de næste otte år. Indsatsen er den seneste aktivering af virksomhedens partnerskab, der inkluderer et “oplevelser” -program, der giver atleter mulighed for at drage fordel af online interaktion med Airbnb -gæster. Denne platform iscenesatte også en fem-dages virtuel festival i juli 2020, hvor mere end LOSC Lille Trøje 200 atleter var vært for oplevelser efter Portugals fodboldlandshold Trøje udsættelse af Tokyo 2020-spil.

”Atleterne er hjertet i den olympiske bevægelse, og vi arbejder med alle interessenter for at støtte dem på alle faser i deres karriere,” Kirsty Coventry, formand for IOC -atleternes kommission. ”Ud over de finansiering og programmer, der leveres takket være det overordnede verdensomspændende topprogram og olympiske solidaritet, har vi arbejdet med toppartnere for at udvikle innovative programmer til støtte for atleter. Vi er meget stolte over, at vi sammen med Airbnb har udviklet Olympian and Paralympian Experience -programmet og nu de nye rejsetilskud. Gennem disse to initiativer har atleter mulighed for at skabe deres egne indtægtsstrømme og drager direkte fordel af Airbnbs partnerskab med den olympiske bevægelse. ”

I 2019 annoncerede IOC og Airbnb et ni-årigt partnerskab i 2019, der vil dække fem kampe.

”Vores arbejde med Den Internationale Olympiske Committee og Det Internationale Paralympiske Committee er fokuseret på dedikeret støtte til individuelle atleter, der er i centrum af den olympiske og paralympiske bevægelse,” sagde Airbnb -leder af hosting Catherine Powell. “Med tusinder af atleter, der allerede bruger Airbnb til rejsebehov, der er relateret til uddannelse, kvalifikation og konkurrence, vil dette nye program give OGC Nice Trøje meget tiltrængt yderligere økonomisk støtte.”

Ansøgninger til 2021 Airbnb Athlete Travel Grant vil være åben for alle elite -atleter, olympiere, paralympians og håbefulde på www.airbnb.com/athletetravelgrant. Ansøgningsperioden lukker 14. maj 2021.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

You Might Also Like

Leave a Reply