Vermonters laver stærk visning ved Cyclocross National Championships

Vermont-cyklister beviste deres mettle i weekenden på et teknisk udfordrende kursus til det nationale cyclocross mesterskaber i Asheville, N.C. Cooper Willsey fra Hinesburg vandt Division II National Collegiate Championship Race and Brendan Rhim af Norwich kom på femteplads.

Killington Cyclist Turner Ramsay endte på andenpladsen i kvindernes 15/16 kategori og Gaelen Kilburn fra Burlington endte på andenpladsen i herrenes 15/16 kategori. Sam Noel fra Shelburne sluttede også i top ti for herrenes 15/16 kategori.

Både Willsey og Rhim Ride for Furman University og kørte også i holdets stafet og placerede nummer to.

Andre Vermonters gjorde det også godt i Asheville:

Michael Owens fra Richmond, niende i den meget konkurrencedygtige Aston Villa FC Trøje mænds 17/18 kategori.

Andrew Borden fra Pittsfield, nummer to i herrenes 9-22 ikke-mesterskabsløb. Noah Chabot fra Bolton Englands fodboldlandshold Trøje sluttede også i den øverste halvdel i dette løb.

Jared Nieters fra Wilmington endte på tredjepladsen i herrenes enkelthastighedsløb, Phillip Bannister fra Putney endte på tredjepladsen i mesterens mænd 65-69 kategori, Fluminense Trøje og Adam St. Germaine fra Burlington placerede 5. i herrenes 30-34 kategori.