Flerårige job til at transformere Churchill Downs Racetrack

Churchill Downs Incorporated, House of the Legendary Kentucky Derby, har afsløret tre store flerårige finansieringsinvesteringer for at omdanne nøgleområder på sporet, der sigter mod at give nye gæstoplevelser i Derby i de kommende år.

Blandt forbedringerne ville være en homestretch -klub ved siden Personlige VIP -gæstfrihedsstuer. Klubben vil udgifts 45 millioner dollars såvel som muligvis afsluttes i tide til 2022 Derby.

Sporet ville ligeledes have en ny turn 1 -oplevelse, der skal Kashima Antlers Trøje afsluttes i 2023 med 5.100 dækkede stadionsæder samt en gæstfrihedssted med reserveret spiseplads for så meget som 2.000 gæster, plus to concourses til gæstecirkulation samt socialisering. En Redesign af Paddock Area ville være afsluttet i 2024 samt omdanne det eksisterende område med flere siddepladser såvel som oplevelser for gæsterne.

En gengivelse af en opfattelse af, hvad der ville være en renoveret Churchill -nedture.
Disse investeringer afslutter det tidligere annoncerede Turf-programudskiftningsjob, der er i gang såvel som er på rutine for at blive forberedt i maj 2022.

”Disse finansieringsinvesteringer er et direkte svar på vores kundes efterspørgsel efter en unik såvel som ekstraordinær atmosfære,” sagde udgift Carstanjen, administrerende direktør for CDI. ”De opgraderinger, vi planlægger at introducere, er designet til at sikre, at Churchill Downs forbliver den førende racedestination i generationer at finde med enestående service, underholdning såvel som raceroplevelser for vores gæster, som virkelig er kendetegnende for Kentucky Derby. Med hvert job har vi leveret fremragende fokus til at hæve produktet, mens vi bevarer samt ære den rige historie såvel som sædvane af Churchill Downs racerbane. ”

Churchill Belgiens fodboldlandshold Trøje Downs afslørede ligeledes en vækst på 76 millioner dollars ved Derby City Gaming, der inkluderer opbygning af et hotel, ekstra spilpositioner samt vækst i de nuværende faciliteter på anlægget for meget bedre at tjene såvel som at trække i gæster. Bygningen er arrangeret til at begynde i 2022; Det udvidede spilgulv er målrettet mod at åbne i slutningen af 2022 Eintracht Frankfurt Trøje såvel som hotellet forventes at åbne i foråret 2023.

Jobbet tilføjer 135.000 kvadratmeter nyt område til anlægget såvel som åbent med 200 ekstra spilpositioner. Det nye område vil til sidst kunne passe så meget som 400 nye spilpositioner. Væksten vil omfatte et VIP-spilområde, en ny sportsbar, en række nye mad såvel som drikkevarevalg samt et tilstødende fem-etagers hoteltårn, der vil omfatte 123 værelser.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

You Might Also Like

Leave a Reply