College Football Postseason vedrører Madison med indledende “Isthmus Bowl”

Madison, Wis. -Hvert college-fodboldhold drømmer om et skålspil efter sæsonen, og i efteråret vil drømmen Fodbold Trøje være en realitet for to små college-kraftcentre, når den indledende “Culver’s Isthmus Bowl” starter i Madison den 20. november 2021 på den nyopførte, pris -Vægger Verona Area High School Wildcat Stadium. Bowl -spillet vil fremhæve to Midwest -fodboldkonferencer på det konkurrencedygtige NCAA Division III -niveau.

Culver’s Isthmus Bowl vil indeholde et hold fra Wisconsin Intercollegiate Athletic Conference (WIAC) og College Conference of Illinois og Wisconsin (CCIW).

Spillet vil indeholde Top Division III fodboldhold fra regionale konferencer.
”Culver’s Isthmus Bowl blev oprettet for at få endnu flere fremvisning af de to bedste konferencer i NCAA Division III -atletik landsdækkende,” sagde Mike Shaw, grundlægger og skålspildirektør. ”At sammensætte det første skålspil i Wisconsin State History er spændende, men at bringe det til min hjemby Madison, WI er en drøm, der går i opfyldelse. Da Culver blev enige om at blive den største sponsor, begyndte alt at komme sammen. De har været bemærkelsesværdige at arbejde med. ”

”Det større Madison -område brænder for college -fodbold,” bemærkede Jamie Patrick, vicepræsident for Madison Area Sports Commission (MASC). ”Efter et år med få live sportsbegivenheder er vi glade for at bringe samfundet dette nye efterårsskålspil og anerkende en gruppe talentfulde Division III -atleter.”

”Vi er meget begejstrede for, at vores fodboldstuderende-atleter vil have mulighed for at konkurrere i den indledende Culver’s Isthmus Bowl mod CCIW. Begge konferencer har opbevaret historier på fodboldbanen, og dette spil viser Tigres UANL Trøje begge konferencer konkurrenceånd. Vi er taknemmelige for Mike Shaw og alle virksomhedspartnere for at gøre denne begivenhed mulig, ”sagde WIAC -kommissær Danielle Harris.

”Medlemmerne af CCIW er begejstrede for at være en del af Culver’s Isthmus Bowl og for muligheden for at tilbyde en yderligere oplevelse efter sæsonen for vores studerende-atleter”, Shared Maureen Harty, administrerende direktør for CCIW. ”Med dybden af ​​fodboldtalent i US Sassuolo Trøje CCIW og WIAC vil fans blive behandlet med en meget konkurrencedygtig konkurrence.”

Billetter til skålspelet er $ 10,00 og vil sælges fra 1. oktober. En del af billetsalget vil gavne Special Olympics of Wisconsin. For billetoplysninger og spiloplysninger, se isthmusbowl.com eller kontakt isthmusbowl@gmail.com

Leave a Reply