International Federation rebrands som World Lacrosse

Den Internationale Federation for Lacrosse har annonceret en rebrand til World Lacrosse sammen med et nyt logo for organisationen, som for mindre end seks måneder siden modtog foreløbig anerkendelse fra det internationale olympiske udvalg. Derudover annoncerede Federation, at den placerede sit internationale hovedkvarter i Colorado Springs, Colorado.

Den tidligere internationale lacrosse -føderation søgte det nye navn for at fortsætte det momentum, som sporten oplever, sagde verdens lacrosse -præsident Sue Redfern. Forbundet har 62 medlemmer af nationale styrende organer, og medlemskab har meget mere end tredoblet, fordi 2000.

”Kommer kun måneder efter at de blev hædret af IOC med foreløbig anerkendelse, er introduktionen af ​​vores nye brandplatform endnu en vigtig milepæl for vores organisation,” sagde Redfern. ”Når vi introducerer vores nye verdens lacrosse -navn, logo Inter Milan Trøje og brandelementer, har vi forsøgt at fange de mange forskellige egenskaber, der gør lacrosse specielle – den rige arv og traditioner i vores spil; spændingen og energien fra lacrosse; dens voksende, globale appel; Og den distinkte ånd af kameraderi, der deles af lacrosse -entusiaster over hele verden.

Direktør Jim Scherr, den tidligere administrerende direktør for U.S. Olympic Committee, sagde, at organisationen vil frigive endnu flere detaljer i uger for at komme til den nye brandidentitet. ”Fremtiden for lacrosse har aldrig været lysere, og vores nye navn, logo og brandplatform er blevet udviklet til at fange ånden af ​​optimisme og spænding, der gennemsyrer vores sport,” sagde Scherr. ”Dagens meddelelse er bare begyndelsen. Feyenoord Trøje I de kommende uger og måneder fortsætter vi med at dele elementer af vores nye brandplatform, der begynder med vores brandstil -guide, i køb for at tilbyde interessenter på tværs af sporten med et kraftfuldt sæt værktøjer og ressourcer til at arbejde sammen med at dele de fantastiske historier Urawa Red Diamonds Trøje og egenskaber ved dette spil. ”

Det nye logo er udviklet til at afspejle arven fra sporten, med logoformen, der repræsenterer en håndlavet trælacrosse -pind. Et billede af en klode, vinklet på den faktiske position på Jorden på 23,5 grader, er udviklet til at repræsentere Sports globale appel. Og farverne er rettet mod at hylde betydningen af ​​de olympiske idealer og afspejle sportens mål om at blive inkluderet i de olympiske lege.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply