Upper Valley Tracks Alliance bruger den årlige Lake Morey Skate-A-Thon Fundraising Event

Fairlee, VT. -Den Upper Valley Tracks Alliance (UVTA) har sat sin årlige Lake Real Sociedad Trøje Morey Skate-A-Thon-fundraising-begivenhed til 18. januar ved Lake Morey Resort fra kl. 10 til 15.00.
Dagen drejer sig om skøjteløb på den 4,5 mile Lake Morey Skating Trail, den længste plejede sti af sin art i landet. Indgangsgebyret, som sorter mellem $ 10 såvel som $ 25 afhængigt af alder såvel som UVTA-medlemskabsstatus, inkluderer gratis Nordic Skate Rentals (på først til Racing Club de Avellaneda Trøje mølle-basis), varm chokolade, suppe, frokost såvel som en lodtrækning billet. Skatere får en ekstra lodtrækningsbillet til hver skød, de afslutter. Alle indtægter fra dagen går mod UVTAs arbejde med at etablere såvel som at bevare spor samt programmer rundt i regionen.
”Dette er en Tracks Alliance Signature -begivenhed såvel som virkelig er en af de mest sjove metoder til at tilbringe en vinterdag,” sagde Russell Hirschler, UVTAs administrerende direktør. ”Det er ligeledes en fantastisk chance for husholdninger at finde såvel som Stade Rennais FC Trøje at tjekke søen. I løbet af de sidste 13 år har nybegyndere til fagfolk glæde sig over en sjov fyldt dag med ligesindede vinterentusiaster. ”

You Might Also Like

Leave a Reply