Cardiff City FC styrker sin stadionsuperstore med de seneste EPOS -terminaler

nye berøringsskærm Yunos Epos -terminaler fra Aures er nu ‘live’ på tværs af detailoperationerne i den populære walisiske fodboldklub, Cardiff City. Terminalerne driver softwaretjenesten fra specialiserede selskaber detail- og sportssystemer, der driver klubbens stadionsuperstore og eksterne salgsboder.

Cardiff City Football Club har afsløret detaljer om de nye berøringsskærmsepos-terminaler, den har investeret i for at Forenede Stater fodboldlandshold Trøje køre sit integrerede, sportsspecifikke detail-EPOS-system. Nu med succes i nogle måneder i klubbens stadionsuperstore og salgsboder omkring jorden, er den valgte terminal Aures ‘nyeste model, Yuno.

I begyndelsen af 2016 kørte klubben allerede EPO’er, men befandt sig med et aktiehåndteringssystem, som var utilstrækkeligt til dens formål, en mangel på tillid til nøjagtigheden af de rapporter, det genererede, og et websted, som ikke var knyttet til butikken operationer.

Superstore sælger en bred vifte af merchandise, replika -skjorter, Wolverhampton Wanderers Trøje gaver og souvenirs. Gaver kan også tilpasses med Bluebirds (klubbens kaldenavn) branding.

Clare Scarl, der administrerer detailoperationer for klubben, forklarede:

Forretning i vores superstore på stedet er hurtigt, især på kampdage. Vi var nødt til at flytte til et højerepresterende system.

Nogle måneder senere opgraderede klubben til en fuldt integreret PC-baseret service fra Retail & Sports Systems (RSS), et specialfirma af computersystemer til sportsklubber. RSS ” go-to ‘partner for hardware er Aures Technologies og dens administrerende direktør, Richard Waltham, favoriserer især den nye Yuno-terminal, så denne enhed blev foreslået til Cardiff City FC.

Sagde Sagde:

Vi kunne ikke være lykkeligere med Yunos. De er kompakte maskiner, så det tager minimal plads i vores indtil områder. Og det er fantastisk at have personalet til at underskrive med fingeraftryksgenkendelse, helt sikkert.

Arth og hendes team har fundet Yunos både velrenommerede og lette at bruge. Det nye berøringsskærmsystem gør det let og hurtigt at slå lager op fra billedbilleder på skærmen, hvilket er optimalt til telefonordrer eller til ikke-barkodet lager.

SCARTH tilføjede:

… De er hurtige, Club Tijuana Trøje hvilket hjælper os med at holde køer nede på travle tidspunkter. Vores teknologi i butikken er blevet transformeret. Sammenlignet med for et år siden, da vi startede vores søgning efter ny hardware og software, har vi nu et fuldt integreret system til at drive superstore og vores hjemmeside. Vi har fuldt køb af køb og aktiehåndteringssystemfunktionalitet, hvilket gør en reel forskel, og vi kan stole på de rapporter, vi trækker af. Yunos viser sig at være den ideelle bil til vores nye RSS -softwareløsning.

#Sportsvenuebusiness

Del denne artikel

You Might Also Like

Leave a Reply