NASCAR uden at navngive rettigheder sponsor for topserier

for første gang på fem årtier, vil den øverste serie i NASCAR være uden en titel sponsor.

NASCAR har annonceret, at i stedet for en navn på navnerettigheder til sin topserie, vil den blive kendt som NASCAR Cup-serien med fire ‘Premier Partners’ i Busch Beer, Coca-Cola, Geico og Xfinity.

”Dette har været et monumentalt år for vores sport, et fremhævet af væsentlige ændringer i vores virksomhedsmodel for at garantere langsigtet levedygtighed og vækst,” sagde NASCAR-præsident Steve Phelps. ”Når vi begynder dette nye kapitel, får vi fire fantastiske mærker med dybt rodfæstede historier på tværs af alle niveauer af vores sport. Vi er beæret over at få denne elitegruppe til at repræsentere vores NASCAR Cup -serie i de kommende år. ”

NASCARs topserie blev sponsoreret for første gang i 1971 af Winston, og Winston Cup -serien blev kendt nationalt, da serien udvidede sig fra sine sydlige rødder. Dette sponsorat varede indtil 2003, og den øverste serie har det, fordi havde Nextel, Sprint og Monster Energy som titel sponsorer.

Den nye model inkluderer premium-aktiver for hver partnere, og hver partner vil samlet eje en tilstedeværelse forbundet til Cup Series Championship Race og All-Star Race. Derudover vil alle fire fremtrædende vises på udsendelser, NASCAR digitale og sociale kanaler, begivenhedsrettigheder, kampagner på markedet og AT-track-aktiveringer.

”Denne nye model vil tilbyde vores førende partnere med et øget River Plate Trøje niveau af integration og synlighed på tværs af alle aspekter af vores sport,” sagde Daryl Wolfe, NASCAR Executive Vice President og Chief Sales and Operations Officer. ”Hver af disse partnere har demonstreret deres engagement i vores brand-loyale fanbase, og vi er glade for, hvordan disse mærker vil hæve NASCAR Cup-serien.”

Busch Pole Award fortsætter i hele sit partnerskab, og Busch sponsorerer en NASCAR Cup Series-begivenhed i 2020. Coca-Cola har sponsoreret NASCAR i 50 år og vil være den præsenterende sponsor for Cup Series Championship Trophy, mens GEICO har været involveret i Sporten i meget mere end et årti og vil præsentere partner for en del af sæsonens point race.

Xfinity startede sit partnerskab med NASCAR i 2015 med en 10-årig navnerettighedsaftale til serien, der ofte kører sammen med Cup-serien. Xfinity vil opretholde sin Xfinity Series -sponsorering og sponsorerer også Championship 4 Elimination Race i SSC Napoli Trøje 2020 NASCAR Cup Series Playoffs på Martinsville Speedway.

”De første fem år af vores partnerskab med NASCAR har Gremio Trøje overskredet vores forventninger, og den sæsonlange nationale platform har tilbudt forbedret eksponering for Xfinity-mærket og gjort det muligt for os at demonstrere, hvordan vores produkter og tjenester forbedrer den måde, race fans glæder i denne store sport, ”Sagde Matt Lederer, vicepræsident for brandpartnerskaber for Comcast, der ejer Xfinity.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

You Might Also Like

Leave a Reply